110. rész - te csak az eszközöket kapod meg

2012. március 26.

Az önellátóság témáját szeretnénk megbeszélni, de lehet nem pont abban az értelemben, ahogy elvárnátok. Nem úgy utalunk rá, hogy összegyűjtitek és felhalmozzátok magatoknak az élelmiszert és a ruházatot, hanem a felemelkedés szemszögéből. Sokan mindenfelé keresgélnek, hogy találjanak valamit, ami segíti őket a megvilágosodás utáni keresésben, de hiábavalóan keresik a segítséget, mert a válaszok nem kívülről fognak jönni.

Már sokszor elmondtuk, hogy ti már most is birtokoljátok az összes képességet, az összes jártasságot ahhoz, hogy beteljesítsétek ezt a keresést, de ti ezeket elfeledtétek, ezáltal jócskán lecsökkentettétek az erőtöket/hatalmatokat. Annyiszor sulykolták belétek, hogy nem tudtok önellátók lenni, annyi példával támasztották alá, hogy mi fog történni, ha magatokra maradtok a válaszok keresésében. Számos módon mondták el nektek, hogy káosz lesz és felfordulás, valamint az emberiség egyetlen lehetősége a túlélésre, ha lemond a hatalmáról és azoknak adja, akik föléjük helyezték magukat a hatalmi játszmában, melyet felállítottak a bolygótokon. Az irányítók minden eszközzel azt az érzést erősítették, hogy ti nem vagytok arra képesek, hogy irányítani tudjátok az életeteket, rengeteg szabályt és rendszerezést állítottak fel, ami a születésetektől egészen a halálotokig irányít benneteket.

Ez a végtelen szabálylista mellett még ott vannak azok az emberek is, akik önmagukat kinevezve elkezdték őrizni a „helyes viselkedést/magatartást”. Muszáj betartanod a szabályokat, különben kilépsz az általánosan elfogadottak határán és ez következményekkel jár. A jámborokat, akik betartják ezeket a szabályokat, jutalmazzák. Ezzel szemben az olyan embereket, akik elkülönítik magukat az agymosó mintától, egyáltalán nem értékelik. Nagy a kísértés, hogy lemondj a saját érzeteidről, amelyek a helyesre és a helytelenre vonatkoznak, és hogy találj valakit vagy valamit, ami megmondja, hogy mit tegyél. Ez a rendszer annyira erőtlenné tett, hogy nagyon nehezen hiszed el a saját hatalmadat/erődet, miután több életet is ez a diktatórikus rendszer alárendeltjeiként éltél le. Most viszont fel kell magad szabadítani és ehhez létfontosságú, hogy megtaláld a saját hatalmadat/erődet.

Az intelligenciád belső magjának megtalálása nem egyszerű, hiszen mindannyiban az egotok kitartó varázslata alatt álltok és ez az ego jól ki van képezve arra, hogy mindig visszatereljen a kijelölt útra. Tehát két oldalról is harcolnotok kell az ellen, hogy elvegyék a hatalmatokat, belülről is és kívülről is. De ha egyszer áttöröd a falat, azt fogod találni, hogy a dolgok könnyebbé válnak, viszont ekkor egy újabb akadályba ütközöl. Hirtelen egy rakás, önmegvalósítási területeken „jártas” emberrel fogod magad szembetalálni, és ők végtelen jótanáccsal fognak ellátni, könyvek, szemináriumok, szabályok formájában, hogy elérhesd a megvilágosodást. Sokan ebből nagy bevételt kaszálnak. Ez mellett a saját egojukat is erősíti ez, hiszen felsőbbrendűnek érzik ilyenkor magukat.

Ne tévesszen meg, mert van sok jó ember is odakint, akik abban segítenek, hogy a többiek is megtalálják a saját hatalmukat, akár közvetlen vagy közvetett módon, cselekedeteikkel vagy szóval. Nem azt mondjuk, hogy nincs semmi segítségre szükséged a válaszok megtalálására és ez a segítség több módon is megjelenhet. Akár véletlenszerű találkozás, akár könyv, de bármi más formájában is. De jusson mindig eszedbe, hogy soha nem fogják neked MEGADNI a helyes választ, te csak az ESZKÖZÖKET fogod megkapni, hogy megtalálhasd a válaszokat, hiszen a válasz, amely után kutatsz, mindig-mindig a te szívedben lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése