108. rész - a fizikai test fájdalmainak okai

2012. március 22.

A mai üzenet egy kicsit furcsának tűnhet, hiszen személyes dolgokra vonatkozik, a fizikai test fájdalmaira és sajgásaira. Ez sok embernek nem egy kellemes téma, hiszen a testi működésüket szeretnék megtartani maguknak, de még erről szeretnénk szólni.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a teljes képben ez elég jelentéktelen dolognak tűnik, hiszen az, ami a Világegyetemben játszódik érdekesebb annál, mint ami bent a testetekben, de ez nem így van. A látszólag gyenge hús és vér „jelmezetek” egy olyan csodálatos teremtés, amely túlszárnyalja a többi létező dolgot. Nem részletezzük, de elég ha felkaptok egy sima anatómiakönyvet és meglátjátok a gyönyörű szerkezet összetettségét. Még a tudósaitok is elismerik, hogy annyi folyamat zajlódik a testben, hogy számukra is nehéz elmagyarázni. A felemelkedési folyamatban nagyon fontos szerepet játszik.

Hadd magyarázzuk el. Ugye azzal tisztában vagytok, hogy az ittlétetek célja a rezgésszintetek megemelése, hogy felemelkedjen a következő tudat(ossági) szintre, együtt az otthonotokkal, a Föld bolygóval. hogy véghez vigyétek ezt a feladatot, az egyik legnagyobb kihívás az, hogy ezt úgy kell megtenni, hogy közben a fizikai járművetekben maradtok, az emberi testetekben. Ennek egyszerű az oka, ez a test nélkül nem tudsz tovább itt élni ebben a világban, amelyet Földnek nevezel, és Neki számos módon szüksége van a jelenlétetekre. Ti a társai vagytok, akikben megbízik (hű társai – Tom), és akivel egy kölcsönös kapcsolatban van, ezáltal egy igen különleges részt képviselve a teremtésben. Ti nem lehettek ugyanazok (akik most vagytok) nélküle, és Ő se lehet nélkületek, így a fizikai testetekben lévő jelenlétetek itt nagyon fontos.

Sokkal könnyebb feladat lenne, ha csupán az éterikus testetek (lelketek) rezgésszintjét kellene megemelni, a fizikai test akadálya nélkül. Sokan nagyon fárasztónak találták a testben való rezgésszint megemelésének feladatát és úgy döntöttek, hogy távoznak. Nem ítéljük el őket, de ahogy már mondtuk, ez azt jelenti, hogy a feladat teljesítése nélkül távoztak. Nem az a feladatotok, hogy „átcsusszanjatok” a következő szintre, hanem hogy teljes emberi lényként vigyétek végre ezt. Tokkal-vonóval, ahogy mondanátok.

Egy olyan úton vagytok, amit még senki nem járt be előttetek, a testben való rezgésszint emelés. Bátor úttörők vagytok, és az ismeretlen terület, melyen lépdeltek, épp a saját testetek. Egy teljes átalakulásba kezdett, hogy egy új szinthez hangolódjék. Szén alapúból kristály alapúvá, pont mintha egy jámbor széndarab változna gyémánttá. Pont, ahogy a gyémánt esetében is, a rá összpontosuló nyomás óriási, innen vannak azok a nem éppen kellemes reakciók, amit tapasztaltok.

Emlékeztetnénk még arra is benneteket, hogy mind egyediek vagytok, így a zajló folyamatok sem általánosan érintenek benneteket, tehát nem lesz mindenkinél pont ugyanolyan. Viszont van néhány alapvető hasonlóság. Az egyik a tisztítási folyamat, ami zajlik épp, ez az egyik legfontosabb és egyben a legkihívóbb is, hiszen nem csak a mentális és érzelmi lerakódásokat tisztítja ki, de a fizikai és kémiai maradványokat is, melyet összeszedtetek az úton. Ez a „mocskos” része a folyamatnak. Ami távozik belőletek salakanyag, lassan már inkább hasonlít egy mérgező hulladékra. Nem is csoda, hiszen annyi veszélyes salakanyagot szedtetek össze, akár pusztán a lélegzéssel, vízivással vagy élelmiszerekkel. Olyanná váltatok, mint egy hulladéktároló. Most viszont, a bejövő energiáknak köszönhetően, ezek az anyagok el kell, hogy hagyják a testeteket. Ugyanis ezek – és sok más dolog is – már nem kompatibilisek a megemelkedett rezgésszintetekkel.

Ahogy mondtuk, ez olyan, mint egy tavaszi nagytakarítás, és most egyetlen sarok sem marad ki. Ezért ne bátortalanítsanak el a visszatérő gyomorproblémák. Köszönjétek meg a testeteknek, hogy megpróbál felzárkózni a lelketekhez. Szüksége van a támaszotokra, hangolódjatok rá, hallgassátok meg, hogy mit kíván, mit tegyetek és mit ne tegyetek. Így ez egy összehangolt csapatmunkává válik, és nem lesz annyira fárasztó az utazás, mintha figyelmen kívül hagynátok a test szívnek küldött jelzéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése