105. rész - az eddigiek áttekintése

2012. március 17.

A mai üzenet egy rövid áttekintés lesz, hogy mi történt eddig. A felszínen ugye lehet, hogy nem sok változás látszik, de belül egészen más a helyzet. Amikor azt mondjuk „belül”, akkor nem csak a testen belülre gondolunk, hanem a bolygótok benső részére is. Nem csak te, de az egész bolygó egy élő és lélegző energiamező. Áramlások mozgó mezeje, mindig változó és átalakuló. Az energia sosem áll, mindig változik és mozog, ugyan minden szilárdnak tűnhet körülötted, de valójában nem az. Ez a szilárdság csak egy trükk a szemnek, hiszen mindaz amit látsz, állandóan vibrál(ki és bekapcsol).

Aprócska darabokból álltok ti is, pont mint, ahogy a sűrű ködöt is sok apró vízcsepp képzi, de ahogy a köd sem szilárd, ti is éteriek vagytok. Ebből kifolyólag sokkal könnyebb teljesen megváltozni, mint azt gondolná az ember. Ti nem szilárd hús és csontozat vagytok, hanem feltöltött apró részecskék, melyek egy csoportot alkotnak együtt, ami az emberi lényt teszik ki. A bolygó, amin oly magabiztosan lépkedtek ugyanígy épül fel. Ezt a fogalmat lehet, hogy nehéz az agyatoknak felfogni, de nagy jelentőséggel bír arra a folyamatra vonatkozóan, amit épp véghezvisztek. Ami benneteket alkot és látszólag sűrű anyagdarabnak tűnik, valójában nagyon könnyű, energetikailag föltöltött részecskefelhő, amely ha akarjátok, nagyon jól reagál a külső kölcsönhatásra.

Azáltal, hogy a feltöltődtök kívülről jövő intelligens energiával, nem csak ti, de a lábatok alatt lévő talaj is magasabb rezgésre kapcsol, szó szerint könnyebbé válik, így biztosítva azt, hogy az alacsonyabb és nehezebb sűrűségből (melybe csapdába estetek) a következő létezési szintre emelkedjetek. Ez összetett téma, így majd még ki fogunk rá térni, más alkalommal is.

Az alacsony sűrűség tovább fog tevékenykedni. Számos embertársatok úgy döntött, hogy távol akar maradni ezektől az átrendező “sugaraktól” és tovább fogják játszani a szerepüket. Azok viszont, akik úgy döntöttek megvilágosítják magukat, őket ezek az energiák már átváltoztatták és átváltották az energiamezejüket egészen annyira, hogy számukra már örökre biztosítva van az alacsonyabb birodalmaktól való szabadság. Ahogy ezáltal (az energiák beáramlása által) a terheitek könnyebbé váltak, többé már nem mehettek le a mélybe. Az ott maradottakat meglátogathatod, de ez csak látogatás lehet, mert az egész energiamintázatotok ki fog onnan dobni, ha túl mélyre és túl sokáig merülnétek le.

A köd feloszlóban van. Ti még fényesebb lényekké váltatok az utolsó energia-bejövetel által. Tárjátok szét a szárnyaitokat kedveseim és készüljetek fel az első saját egyéni repülésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése