103. rész - a beérkező energiák hatásai

2012. március 13.

Ma az elmúlt néhány nap csodáiról szólunk, hiszen sokan nincsenek még tisztában azzal, hogy ezeknek az energiáknak a hatása milyen mélységű lesz. Nem csak személyes szinten, de az egész világ számára is. Ami a szem számára is látható volt az az északi fények gyönyörű sorozata. De ez nem újdonság, hiszen amióta ember tapossa ezt a bolygót, láthatott ilyen sarki fényt. Viszont most ezek a fényszalagok valami újnak az eljövetelét harangozták be. Valami olyannak, ami mindent és mindenkit meg fog változtatni örökre.

Lehet, hogy ismered a sarki fényt, de most sokkal hosszabb volt a szokásosnál. A nap több löketnyi energiát is küldött és ezek mind fontosak ahhoz, hogy be tudjátok fejezni az eljövendő feladatokat. Ahogy már mondtuk, a Napnak eme tevékenységében fontos tranzakció játszódik le és mindez rejtve van azok szeme előtt, akik a kis bolygótok status quo-ját (hatalmi egyensúlyát) megpróbálják fenntartani. Még ha tisztában is voltak a naptevékenység erősségével, nem tudták megakadályozni, hogy az elérje a célpontját.

A célpont pedig többszörös volt. Nem csak ti, a felébredettek kaptak fontos kódokat, mely segítségével az utolsó sötét árnyékot is át tudjátok változtatni, de mélyen behatolt a Földanya magjába és megadta a szükséges energia-befecskendezést, ami ahhoz szükséges, hogy be tudja fejezni a tisztulási folyamatát. Ő most magasabb sebességre kapcsol és elkezd felemelkedni az alacsony rezgésszintről, melyben oly sokáig csapdába volt ejtve. Együtt veletek, az emberiséget egy teljesen új szintre emeli.

Lehet, hogy ennek már a tudatában vagy, mégis elismételjük, ez nem csak az emberiséget érinti, hanem az egész teremtést. Így számos rész a helyére került az elmúlt napokban, ami ahhoz szükséges, hogy simább legyen az átmenet. Láthattátok a lángot, amely az utolsó etapot jelzi a cél felé. Innen már nincs visszafordulás. Az elmúlt időszak naptevékenysége különlegesnek tűnhet, de meglátjátok, hogy micsoda ajándékokat ad, amikor elkezdi a tevékenységét a bolygótokon. Ezen alkalommal elkerülhetetlen lesz az, hogy megláthassátok és megérezhessétek a hatását az egész emberiségre, ahogy a Földanya magasabb sebességre kapcsol, válaszként ezekre az ajándékokra. Ne féljetek. Még akkor se, ha a felhördülése sok lelket elrettent. Ő is most találja meg a hangját, ahogy ti is a magatokét. Hallgassátok meg, mert titeket hív, és aki nem fogadja el ezt a hívást, annak bizonyosan más módot talál arra, hogy végre meghallgassa Őt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése