101. rész - a naptevékenység hatásai

2012. március 10.

Ma a nap ismét a jótékony ajándékait sugározza felétek, de sokatok nem fogja ezt jótékonynak érezni. Ezek a (nap)viharok összegyűjtik és felszínre hozzák mindazt, amit belül rejtegetsz. Sok embernél ez negatív hangulat formájában jelenik meg, amíg ez tart. Mindez jó célból történik. Annyi energiával lesztek bombázva, hogy többet semmit nem tudtok belül elrejteni. Mindannyian az egyedi csomagotokat hordozzátok (terheteket), így ez a folyamat egyedi lesz mindenkinél. Az pedig, hogy mennyi ideig tart és milyen heves lesz, attól függ, hogy mekkora rendet tartottál a szekrényedben. Ez nem egy verseny, nem kell máshoz hasonlítgatnotok magatokat. Ez nem arról szól, hogy ki „ér célba” először. Inkább arról, hogy ki adja át magát a folyamatnak és érti meg, hogy miről szól is az egész.


Mielőtt idejöttetek, már tudtátok, hogy el fog jönni ez a tökéletes vihar, mellyel szembe kell nézni, hogy beteljesítsétek a sorsotokat/rendeltetéseteket ezen a bolygón. Mindenkiben megtalálható bent az ehhez szükséges erő. Még akkor is, ha most bent a félelemmel teli hangok mást mondanak. Azt tanácsoljuk, ne hallgassatok rájuk. A testetek és lelketek tudja, hogy milyen erősek is vagytok és ez a folyamat által milyen erőssé váltatok. Csupán az elme játszik veled trükköket és szó szerint elrejti a saját nagyszerűségedet.

Ne higgyétek azt, hogy lemondtunk rólatok. A régi energiák mint szappanbuborékok pukkannak szét és ez néha hallatszik. A naptevékenység felgyorsítja ezt, ezért lehet most nehéz szabadon lélegezni. A legjobb tanács most is, emeld fel a fejed, a tekinteted összpontosítsd a horizontra (a pozitív végeredményre). Sokszor elmondtuk már ezt, de nagyon könnyű félrenézni és észrevenni a minden oldalról körbevevő negatívitást. Ez már nem tud többet bepiszkolni, csak akkor, ha nem állsz ellen a kísértésnek és újra belelépsz/elkezdesz vele foglalkozni.

Csak lépkedjetek előre kedveseim és tudjatok arról, hogy a sebességetek felgyorsult a naptevékenységgel. Az eljövő kitörések pedig egy egészen új szintre emelik majd. Légy biztos abban, hogy minden rendben van. Még akkor is, ha most rosszabbul érzed magad. A tested bármekkora mértékű fényt el tud viselni. Még azokat is, amik napok/hetek múlva várnak rátok. Maradjatok összpontosítottak és maradjatok kapcsolatban a magotokkal/középpontotokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése