82. rész - kapcsolódjunk egymáshoz

2012. február 3.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezeket a napokat nehéz megemésztenetek, hiszen nagyon heves energiabombázás történik a bolygótok felé. Ne aggódjatok, mindenkire egyénileg hat a gondviselés, mindenki a saját adagját kapja, és ez személyenként eltérő. Ez az egész folyamat szinte rátok van szabva, hogy mindenki elérje az optimális működési szintjét. Mindenki más hangot képvisel/hordoz és mindenkinek a megfelelő „hang” szükséges ahhoz, hogy aktivizálja azokat a rejtett rétegeket, melyeket a DNS-ébe hordoz. Ti egy csodálatos kórus vagytok, minden egyes hang különleges helyen van ebben a szimfóniában, melyet eljátszatok/előadtok. Senki nem tud mást helyettesíteni.

Nagyon különlegesek vagytok. Mindannyian. Arra a hangra, amelyet hordoztok magatokban, vár már nagyon-nagyon régóta az egész teremtés. A szabadság hangja, hiszen ezért jöttetek, hogy ezt létrehozzátok.

Lesznek napok, amikor ez távolinak fog tűnni, ezért fontos, hogy a többiekhez (akik szintén előadják a hangjukat) kapcsolódjatok. Egyedül állni szinte lehetetlen, különösen most, amikor a ritmus egyre gyorsul. Soha ezelőtt nem volt még ilyen fontos az a mondás, hogy „az erő a számokban rejlik”. Még ha úgy is érzitek, hogy néha el kell vonulni a külső világ ricsajától, soha ne engedjétek el a lehetőséget, hogy a többi fénymunkással találkozzatok.

Azt már jól tudjátok, hogy nem szükséges személyesen találkozni ahhoz, hogy érezzétek a többiek támogatását. Szerencsére az elektromos háló (internet – Tom) behálózza a világot. Ne feledd, amikor kapcsolódtok, az energiák összeadódnak, és egy gyönyörűbb, még erősebb életet adó energiafolyamot hoznak létre, melynek számos jó hatása lesz. Nem csak azok számára, akik ebben részt vesznek, hanem azoknak is, akikkel később kapcsolatba lépnek. Hatványozottan nagyobb lesz az erőmezőtök, mintha csak egyenként összeadnánk őket. Egy új fényenergia megszületését hozzátok létre, mely képes erőfeszítés nélkül átváltoztatni sok mindent körülöttetek.

Ahogy mondtuk, egyedi egyének vagytok, együtt pedig a leglenyűgözőbb fény- és információ-mintázatot alkotjátok. Ezen a mintázaton más külső erő is dolgozik közben, így napról napra méretében és erejében növekszik. Semmi nem tudja visszatartani ezt a gyönyörű teremtést, és hamarosan láthatóvá válik. Akkor pedig nem lesz több bujkálás a sötétben, hiszen minden és mindenki meg lesz világítva, nem csak a bolygótokon, hanem az egész teremtésben. Olyanok vagytok, mint a kis szorgalmas pókok, melyek a saját kis ultraerős hálójukat fonják, segítve ezáltal a teremtést.

Azok, akik mellettetek állnak és nem ébredtek még fel eléggé, hamarosan érezni fogják ezen fényhálók vonzerejét. Hamarosan úgy beburkolja őket a fény, hogy nem lesz más választásuk, mint hogy felébredjenek és meglássák a körülöttük lévő szépséget. Ekkor ők is csatlakozni tudnak a szövők seregéhez, és hozzá tudják tenni a saját részüket a fény mintázatához. Vagy teljesen el kell, hogy hagyják. Hiszen ez a gyönyörű szőttes nem fog és nem is tud senkit sem csapdába ejteni az akaratán kívül. Csak azokat tartja, akik hozzáteszik a saját fényüket, nem pedig azokat, akik elszívják a fényt másoktól. Ez a mágikus csodaszőnyeg nincs bárkinek ingyen. Szabadon csak azoknak, akik maguk is hozzájárulnak a saját fényükkel. Nem kell, hogy elszenvedjetek más terhet többet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése