81. rész - az átalakulások hatásai, megerősítések

2012. február 1.

Azzal kezdenénk az üzenetet, hogy megkönnyebbülhettek kicsit az elmúlt napok nagyon intenzív időszaka után. Különösen, hogy az érzelmi rész, a „merevlemezeitek” - vagy nevezzük nevén, az elmétek - a harmadik dimenzióban történő dolgokkal volt elfoglalva, és nehezen tudta elérni az új energiaszinteket. Amikor túl mélyen kapcsolódsz (merülsz – Tom) a harmadik dimenzióba, a saját energiaszinted a szokásos alá zuhan. Ezt a vibrációs csökkenést kényelmetlenségnek, félelemnek és bizonytalanságnak/bizalmatlanságnak érezheted. Ez csak akkor káros számotokra, ha hagyjátok. Ha továbbra is az alacsony vibráció mocsarába ragadtok, akkor nehezebb lesz kikerülni onnan, viszont ha csupán átmeneti fázisnak vélitek, akkor hamarosan újra a fellegekben járhattok. Ez értelmetlennek tűnhet, de foglaljuk össze úgy, hogy az elkövetkező időszakban ezek a heves emelkedők és lejtők az életetek része lesz. Ha oda tudtok figyelni a mentális hőmérsékletre (vérmérsékletre – Tom), akkor egy idő után ezek a válságos időszakok könnyebb napokkal cserélődnek fel. A pozitív töltésű napok egyre növekvőben lesznek, ahogy múlik az idő.

Egy másik témáról is szólnának, a fájdalmakról és sajgásokról, melyeket szinte állandóan érezhettek a testetekben. Erről már igen jól vagytok informálva, tudjátok, hogy nem kell félni, mégis nehéz vele megbirkózni, hogy egyik nap tele lehettek energiával, máskor pedig szinte a kanapéig alig tudtok elmászni. Nehéz előre tervezni, hiszen sosem tudjátok, hogy mikor milyen állapotban lesztek.

Nos, ezzel kapcsolatban nem tudunk jó hírrel szolgálni, csupán emlékeztetni tudunk benneteket arra, hogy ez elkerülhetetlen része a folyamatnak, a fizikai testetek a legnagyobb terhet most viseli. Attól függetlenül, hogy egyik vibrációs szintből a másikba tudtok mozogni, az a tény, hogy fizikai testben vagytok, elnyújtja a folyamatot. De az egész pont arról szól, hogy fizikai testben vagytok (a folyamat alatt – Tom), hiszen fizikai horgonyként funkcionáltok itt, hogy ezt az életet támogató energiát lehorgonyozzátok a bolygótokra. Nélkületek ez a folyamat nem jöhetne létre.

Még mielőtt élő horgonynak jelentkeztetek, már tudtatok erről, de tisztában vagyunk vele, hogy nem látjátok át ennek a küldetésnek a teljes terjedelmét, hiszen ilyet ezelőtt soha nem vittek véghez. Azt is tudjuk, hogy attól, hogy azt mondjuk, ti vagytok az úttörők, ez az egész még nem lesz könnyebb. Viszont reméljük, hogy ezek a biztató szavak és a velük társuló energia, amit megosztunk veletek, segít tovább haladni az úton a feladat elvégeztéig.

A bátrak legbátrabbjai vagytok, ahogy azt már sokszor elmondtuk. A kemény munkátok nem hiábavaló, függetlenül attól, hogy az elmétek néha mást mond róla. Mindig mellettetek fogunk állni, és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy visszanyerjétek az erőtöket, ami emlékezzetek, hogy határtalan. És függetlenül attól, hogy a testetek mást mond, nem fogtok elbukni. Minden értelemben győztesek vagytok, de az egoitok keményen dolgoznak, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről. Füleljetek mögé és hallani fogjátok az öröm kiáltásait a világegyetem minden irányából. Nem bukhattok el, és nem tudtok semmit sem hibásan tenni, hogy csalódást okozzatok nekünk. Csalódást csak önmagatoknak tudtok okozni, hiszen csak ti tudjátok meggyőzni magatokat arról, hogy elbukhattok (vagy sem – Tom). Ez az ego beszéde, hallgassatok a szívetekre, el fogja mondani, hogy sikeresek vagytok, bármennyire is próbáltok nem hinni magatokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése