80. rész - a fordulópont

2012. január 30.

A mai nap ismét csupán egy napnak tűnhet számotokra a sok közül. Ez távol áll az igazságtól, mert a mai nap jelzi a válaszvonalat a régi és az új között. Ezt a napot fogjuk ezentúl annak a napnak tartani, amikor az első embereket fogadták a „túloldalon”. Ezzel a kifejezéssel a másik idővonalra gondolunk. A régi szépen feloldódik, az új pedig kiemelkedik.

Ugye már említettük, hogy lassan eljuttok arra a pontra, ahonnan nincs visszatérés. Nos, ez az a pont. Ez a nap fog majd bekerülni a történelemkönyvekbe. A nap, amikor minden megváltozott, viszont ezt kívülről nem nagyon fog egyelőre látszani. Nem lesznek harsonák, nincs kiemelkedően fontos nap a naptáratokban, nincs mennyei csoda vagy jel, csupán egy normális napnak látszik. Olyan, mint egy másik nap, mely szépen elmúlik. De ez a nap lenyomatot fog rajtatok hagyni. Azokon, akik úgy döntöttek, hogy az új világot választják. Az utolsó döntő lépéseket teszitek meg az ismeretlen terület felé. A furcsa dolog az, hogy ez sokkal otthonosabbnak fog érződni, mint ahol eddig voltatok. Egy olyan érzésetek lesz, hogy végre hazatértetek, annyi élettartamot leélve egy olyan bolygón, amely annyira idegennek tűnt nektek.

A kapcsolataitok - amely a harmadik sűrűséghez köt benneteket, ahhoz a sűrűséghez, melyet a bolygó többi lakója Földnek nevez -, egyenként el fognak halványodni. A nem távoli jövőben eljön az a nap, amikor az utolsó kötelék is elszabadul, és végre szabadok lesztek, minden értelemben. Ez képzeletbeli fantáziának tűnhet, hiszen már annyiszor ingázhattatok oda és vissza a ti világotok és a régi világ között. De le fog benneteket nyűgözni, hogy mennyire be fog gyorsulni ez az elszakadási folyamat. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a régi világ erősen markában tartja az elméteket, csupán néhány egyén tudta függetleníteni magát ettől a régi rendszertől, amely még mindig irányít benneteket. A társadalmatok azért lett létrehozva, hogy biztosítsa a gyengeségeteket. A pénzügyi rendszerek is és a kormányzás is. Most viszont elkezdenek összeomlani ezek az intézmények és az uralmuk rajtad elkezd gyengülni napról-napra. A ti szemszögetekből egész máshogy tűnhet ez, mert még függetlenítenetek kell magatokat ettől a rendszertől, amely szárazra szív benneteket (kiszívja az életerőt belőletek – Tom).

A szabadságotokat nem egy felmentőcsapat fogja elhozni, a bolygó körül megjelenő csillogó űrhajóikkal. Nem, abban a formában jön el, hogy minden egyéni emberi lény megtalálja a saját hangját. Ez a hang erőre kap, és amit mondani fog, az nagyobb súlyt vet a latba bárminél a világegyetemben. Hiszen, ha nem hallgatsz erre a belső hangra, akkor nem tudunk semmit se tenni érted.

Ti vagytok azok, akik eldöntitek, hogy mikor jött el a felébredés ideje. Amikor úgy döntetek, hogy többet nem dőltök be annak az életmódnak, amiben eddig éltetek, biztosak lehettek abban, hogy elég erőt fogtok találni ahhoz, hogy széttépjétek e hazugság régi mintázatát és újból kezdjetek élni egy friss világban, mentesen a félelem és a bűn (lelkiismeret furdalás) terhétől. Ha nem így döntötök, akkor az illúzió és hitetlenség mocsarában fogtok továbbra is tartózkodni, ahol a félelem tengere egyre magasabbra fog emelkedni, ahogy a napok múlnak. A remény arra, hogy kitörjetek a régi életmódból pedig egyre jobban el fog fogyni. A döntés a tiétek, és sokak számára ez a döntés nem is kérdéses. Hiszen már meg is tettétek a szükséges lépéseket, már úton vagytok az új élet felé. Jó utat, kedveseim! Ne feledjétek, hogy nem egyedül utaztok, veletek vagyunk az úton, és ez egyre jobban láthatóvá fog válni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése