79. rész - a feladatot mi választottuk

2012. január 27.

Ma ismét a közeljövőbe nyújtunk betekintést. A szabadságra való felhívásotok meghallgattatott. Már várjuk a napot, amikor szemtől szembe találkozhatunk veletek, hiszen egyébként már sokszor találkoztunk. Lehet, hogy ezekről nincs tiszta emléked, mert ha lenne, akkor nagyon nehezen tudnál visszatérni a fizikai testedbe és újra csatlakozni hozzá.

Ti egy vagytok közülünk, de úgy döntöttetek, hogy lejöttök a Földre a tüskék közé, és ehhez el kellett, hogy feledjétek az eredeteteket. Láthatjátok, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a Föld bolygón lenni egy olyan fizikai járműben, mint a tiétek, egyáltalán nem egyszerű dolog. Ez a bolygó egy oktatóbolygó, és sehol máshol a világegyetemben nincs ilyen nehéz lecke, mint itt. Ezért jön olyan sok lélek ide, hiszen így ki tudja tágítani a korlátait. Viszont ahhoz, hogy valaki idejöhessen, az eddigi memóriája törlődik. Ha nem történne meg ez, akkor a nagy nehézségek hatására túl sokan és túl könnyen választanák azt, hogy elhagyják a földi testüket és visszatérnek a békésebb otthonaikba. Ez pedig nem lenne jó, hiszen a most összegyűlt lelkek különleges feladattal vannak itt, és ezt úgy kell beteljesíteniük, hogy fizikai testben lakoznak közben. Tehát ahhoz, hogy a bolygó energiaszintjét meg lehessen emelni, szükség van arra, hogy megvilágosodott emberi lények legyenek jelen, mert csak ők tudják lehorgonyozni a szükséges frekvenciákat, amelyből áll ez a felemelkedési folyamat.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy néhányatokban megjelentek az emlékfoszlányok a sokkal kényelmesebb és békésebb otthonról. Nekik nagyon nehéz ebben a sűrűségben lenni most. Így sokan eltávoznak, de ezzel fel is adják az utolsó etapot. Soha ne féljetek a rátok zúduló feszültségtől, mindig lesz, aki segít. Soha nem fogtok annyian eltávozni, hogy megszakadjon a folyamat. A felébredt lelkek száma egyre nő. Azt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a feladatotok nem csak a személyes felemelkedés, hanem másoknak is nagy szolgálatot tesztek ezzel. Ne feledjétek, hogy ti választottátok ezt a feladatot saját magatoknak, nem lett rátok erőltetve.

Térjünk vissza a nyitótémánkra, a közeli jövőre. A fátyol vékonyodik, és ezáltal képesség váltok visszaigényelni a bennetek lévő emlékeket. Eljött az idő, hogy egyszerre két világot tapossatok. Egyik lábatok az egyik világban, a másik az újban. Egyidőben tudtok lenni a Föld bolygón és abban a birodalomban is, amelybe tartotok. Ez azért van, mert már eléggé erősekké váltatok ahhoz, hogy kapcsolatba lépjetek az otthoni szeretteitekkel és ugyanakkor az emberi testben is legyetek. Ezt most már úgy is meg tudjátok tenni, hogy ne legyen ott az a késztetés, hogy elengeditek a horgonyt/az emberi testeteket. Az otthonnal való újrakapcsolódást annyi dolog fogja követni, és nem fogja gyengíteni az elhatározásotokat abban, hogy kitartsatok a hátralévő folyamatban, hanem épp erősíteni fogja.

Már régóta tisztában lehettek azzal, hogy nem csupán halandó emberek vagytok, és visszakérhetitek a hatalmatokat, mely meghalad minden olyat, amit eddig még elképzelni sem tudtatok. Eljött az idő, hogy meglássátok, milyen hatalmasok is vagytok. Ez meg fog látszódni abban, hogy egyre jobban képesekké váltok arra, hogy megvívjátok a végső csatát (végjátékot). Reméljük, ez az üzenet egy kicsit tehermentesít benneteket. Azzal is tisztában vagyunk, hogy már nagyon fárasztó lehet mindig ugyanazokat a híreket hallgatni újra és újra. Csak kapaszkodjatok rendesen, érezni fogjátok a testetekre való hatását a beérkező energiáknak (miután megemésztettétek őket), és mint a szuperhősök (a képregényeitekben) úgy fogjátok érezni, hogy ez az erő hogyan árad át a testeteken, és emel egy magasabb szintre benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése