75. rész - energiakitörések hatásai

2012. január 19.

Sokatok számára az elkövetkező néhány hét (ez is 2012. év eleji üzenet – Tom) a legkihívóbbak közé fog tartozni. A személyes kényelmetlenség mellett az egész bolygó érezni fogja a nagyon-nagyon heves energiakitöréseket, nem csak a Napból, hanem az űr mélyebb részeiről is. Sajnáljuk, hogy ezeket a híreket hoztuk, de már megszokhattátok, hogy ez a heves periódus elkerülhetetlen. Ezek az energiák lényegesek ahhoz, hogy az emberiség lerázza magáról a régi életmód bilincseit.

Már olyan régóta ugyanabban a kerékvágásban vagytok. Abban, amelyik a biztos kipusztuláshoz vezetne. Számos módon el lettetek vakítva, a bennetek lévő dolgok a változatlansághoz ragaszkodnak, fizikai szemszögből is és mentális szemszögből úgyszintén. Annak ellenére, hogy oly sokan keresik aktívan a változást körülöttetek, még többen csendben és változatlanul állnak, még akkor is, ha a rabvilág lakójának nehéz terhe alatt nyomorognak. Persze vannak kivételek, vannak, akik már megszabadították magukat ettől a rabigától és az új idővonalon haladnak már. Az emberi agy nehezen látja meg az új utakat, hiszen arra lett nevelve, hogy a már meglévő megoldásokat fogadja el. Ezek a megoldások nagyon jól be lettek vezetve a „piacra” oly módon, hogy az emberek azt hiszik, ez az egyedüli mód, ami megmentheti az emberiséget. Ahogy kezdenek lehullani, összetörni ezek a régi módszerek, mélyen az emberek szívében kétségbeesés csap fel.

Ez nem új dolog, viszont meg fog nőni az elkövetkező periódusokban. Az emberek majd megpróbálnak megoldást találni erre, sokan a saját szabadságukból még többet fognak adni a hierarchia tetején lévőknek. Ők pedig ezt ki fogják használni, hangosan fogják hangoztatni, hogy a társadalom a biztos teljes megsemmisülés felé halad, ha ők nem kapnak teljes hatalmat. Ezek a „jóakaratú” vezetők megpróbálnak mindenkit meggyőzni, hogy csak ők tudják megállítani ezt a fékevesztett lovat. A gyógymód, amit javasolnak az, hogy az övék legyen a teljes irányítás minden területen. Már most is láthatod, hogyan irányítanak a választott vezetők. Az emberek alapvető demokratikus jogai félre vannak söpörve, hogy biztosítva legyen a bankok befektetései (Brüsszel, EU). A „biztonsági intézkedések” pedig nem az emberek érdekeit szolgálják, hanem ezt a rohadó rendszert. Emellett a szólásszabadság is újra és újra meg van szegve, erre jó példa az USA. A mi szemszögünkből nagyon érdekes látni, hogy mennyire előnyben van tartva a pénzügyi érdek, az emberi jogok kárára. Ez csupán egy előszele annak, ami várható. Az igazság már elkezdett kiszivárogni az elektromos csatornákon (internet), a hatalmon lévők pedig megpróbálják elfojtani ezt. (ACTA – Tom)

Ti vagytok a többség, viszont a kisebb csoport tartja a gyeplőt. Nem is akarják még elengedni, inkább még szorosabbra szándékozzák húzni. Azok számára, akik már a szabadság friss levegőjét lélegzik, ez egy nagyon jól eljátszott drámához fog hasonlítani. Ámulattal fogjátok nézni ezeket az öregeket, ahogy az összes trükköt megpróbálják eljátszani, hogy visszatartsák az elkerülhetetlen áramlatot/hullámot. Örömmel fogjátok látni, hogy nem lesznek képesek erre. Sokan a pártjukra állnak majd, megpróbálják összetákolni az uraik összedőlő kastélyainak falait. Viszont sokkal többen fognak felébredni az álmukból és csatlakozni fognak ahhoz a csoporthoz, amely a falat döngeti, ezáltal még gyorsabban fognak lehullani. Egy lenyűgöző látvány lesz ez kedveseim, ahogy az emberiség nagyobb része levágja magát a félelem és elnyomás igájáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése