72. rész - a világegyetem rejtélyei

A mai üzenetben a világegyetem rejtélyeibe szeretnénk betekintést nyújtani. Lehet, hogy mesésnek fog tűnni, de rögtön az elején hadd jelentsük ki, hogy a világegyetem sokkal többet foglal magába, mint amit az emberi szem vagy bármilyen ember által alkotott mérőeszköz érzékelni tud. Az elmétek csak egy leegyszerűsített formáját érzékeli mindennek. Számos embernek elég is ez a kis játszótér, sőt még ennek a határait sem tudja felfogni, de néhányatok meg szeretné találni azokat a kincseket, melyek rátok várnak. És most eljött az ideje annak, hogy végre kiléphessetek ebből a szűk keretből és játszhassatok velünk is. Viszont ennek érdekében számos tévhitet el kell engednetek.

Ugye már érintettük az idő témáját. Azt, hogy a földi időképetek (időfogalmatok) mennyire szűk (látókörű). Nem egyszerű feladat összpontosítva maradni, amikor ráébredtek, hogy az idő nem valami állandó és változatlan dolog, hanem képlékeny energia. Nagyon is élénk és mozgó. Az egész életvonalatok fogalmát is szűk keretek közé zárjátok, és nem gondoltok arra, hogy hatalmatokban áll bármit átállítani az előre meghatározott idővonalatokon. Mi tisztán látjuk, hogy bármely apró jelenbéli cselekvés nem csak a jövőbeli eseményekre hogyan hat, hanem azt is, hogy hogyan változtatja meg a már megtörtént eseményeket. Más szavakkal, a „történelmünk” is képlékeny, állandóan változik, ahogy egyre jobban fejlődünk. Annyi ember pazarolja az energiáját a múlt megbánására (a régi sebek nyalogatására). Mi nem teszünk így, hiszen ha tudatosan valami mellett döntünk, akkor az abban a pillanatban megváltoztatja a hozzá kapcsolódó összes dolgot a múltban. Ez ugye nagyon zavarosnak tűnhet, de ez a többdimenziós életmód természetes velejárója. Hamarosan nektek is olyan természetessé válik, mint most a lélegzés. Ez nem egy megtanulandó dolog, hanem csak vissza kell emlékeznetek rá. Ez a visszaemlékezési folyamat lehet, hogy egy kis kihívással jár, hiszen annyi dolognak ellentmond, amit eddig készpénznek (biztosra) vettetek.

Most azt kérdezhetnéd, hogy mi köze ennek a világegyetemhez. Ahhoz, hogy teljes tagjai lehessetek, fel kell ismerjétek, hogy a tudósaitok által lefestett kép a világegyetemről nagyjából egy óvodás rajzára hasonlít. Csak a felszínt kapargatják. Számotokra ez más lesz, hiszen képesek lesztek olyan dolgokat látni, érezni, hallani, ami a többiek számára szó szerint nem léteznek.

Generációkon át az emberiség úgy gondolta, hogy a titkok a térben vannak elrejtve, és egyre kifinomultabb járműveket készített, hogy a világegyetem egyre távolabbi részeire eljuthasson. Hatalmas antennákat építettek, évekig hallgatózva valamilyen „intelligens üzenet” után. Ezt mi nagyon szórakoztatónak találjuk, hiszen a ti és a mi világunk közti távolság apróbb, mint amit el tudtok képzelni. Nincs szükség emberi kéz által épített rakétákra, hogy eljussatok partjainkra. Ahogy már mondtuk, a multiverzum olyan, mint egy réteges torta, számtalan egymásra fektetett valósággal. Ahhoz, hogy egyikből a másikba utazzatok, nincs szükség űrruhára és hosszú ismeretlenbe vezető utazásra. Ahhoz, hogy ti is egy szempillantás alatt tudjatok dimenziót váltani, szükséges, hogy többdimenziós lénnyé változzatok, az agyatok és a fizikai testetek hozzá kell, hogy igazodjon.

Visszatérve a tudósaitokra, fel fogják fedezni minden formában a fényt, és át fogják írni az eddig hiányos információt a világegyetemről. Ez helyes irányba fog téríteni benneteket, nem fogtok kifutni az időből, legalábbis ti nem, akik az új idővonalat választottátok. Azok, akik a régihez ragaszkodnak, ők gyorsabban kifutnak az időből, mint gondolnák. Így most per pillanat az aprócska bolygótok kétfajta embert cipel a hátán: azokat, akik a ragyogó új jövőben hisznek; és azokat, akik „süllyednek a hajóval”. A kettőség két különböző vonalon nyilvánul meg, és bátorkodunk úgy gondolni, hogy ti kedves olvasók valóban a ragyogó és csillogó újhoz kapcsolódtatok. Üdvözlünk benneteket kedves lelkek, eljön életetek legjobb „időszaka” (periódusa), ahogy ez a valóság lassan, de biztosan kinövi és felülírja a régit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése