68. rész - az isteni részecske jelentősége

A mai üzenetet lehet, hogy kicsit nehéz lesz megérteni, mert a bolygótokon történő változások tudományos szemszögből történő megközelítésével fogunk foglalkozni. Ugye a tudósaitok hosszasan és erőteljesen kutatnak az úgynevezett „isteni-részecske” után, melyet Higgs-bozonnak neveztek el, de eddig mindig szem elől tévesztették. A nyomait ugyan már megtalálták, de a konkrét tényeket erről a kis – viszont nagyon fontos – összetevőről eddig nem lelték meg. Ne tévesszen meg, ezek a részecskék valóban léteznek, de nem hasonlítanak azokra, amelyek után kutatnak. Ez úgymond egy kutatás a láthatatlan után, hiszen az átlagos ember szemének láthatatlanok ezek. Nem az apró mérete miatt, hanem mert még nem jöttek rá, hogy a megfelelő mennyiségű energia után kutassanak.

Ezidáig a tudósok az atom magjának mélységeiben kutattak és ugyan egyre kisebb összetevőket találtak, de csupán bizonyos töredékét találták meg annak a fénynek, melyet ezek a tárgyak kisugároznak. Nem véletlenül utalnak erre a láthatatlan energiatömegre, mint sötét anyag és sötét energia, de eddig még azt nem tudták kimutatni. Azért nem valósult még ez meg, mert ez a sötét anyag az az energiaforrás, melyet úgy lehet felhasználni, hogy soha ne fogyjon ki. Ez az eredeti perpetuum mobile (örökmozgó), és szó szerint zűrzavart okozna ez a tudás, ha rossz kezekbe kerülne, ill. mondhatnánk úgy is, hogy rossz elmékbe. Ezt ugyanis nem az aggyal kell megérteni. Az agy túl korlátozott, és jó okkal az.

Ti emberek úgy tartjátok, hogy az agy a tudás forrása, ahonnan a civilizációt előrevivő összes nemes gondolat származik. Ez távol áll az igazságtól, hiszen az elme azért létezik, hogy működni tudjatok a legalacsonyabb szinten. A mi tudásunk nem olyan, hogy egyénenként felfoghatnánk és megtarthatnánk magunknak. Egy nagy információs óceán, melyet közösen érünk el (és osztunk meg), mindenki javára. A korrupt emberi elme számára viszont bármilyen tudás csupán egy célt szolgál: azt, hogy gazdagabbá tegye őt, lehetőleg a többiek kárára. A lényeges tudást visszatartják, ez mellett ha jogvédetté tehető és még magasabb áron eladható, nekik az még jobb. Ugye csak általánosságban beszélünk, mert az emberi agy képes csodálatos szépséget is alkotni, akár zenét vagy művészi alkotást, képes gondoskodni, együttműködni.

Sok bátor lélek van, akik éhezik az igazságot és kutatnak az emberi problémák megoldásaira. Azt viszont ne higgyétek, hogy a tápláléklánc tetején lévők meg fogják ezt engedni nekik. Ha mégis rátalálnak valamire, akkor nevetségessé teszik, vagy rosszabb esetben likvidálják őket. Sokan hallhattatok már olyan találmányokról, melyek ha jól használnák őket, akkor felszabadíthatnák az emberiséget a fosszilis üzemanyagok rabszolgaságából. De hol vannak ezek a találmányok? - kérdezhetitek. Hadd meséljük el, hogy jól el vannak „ásva” (rejtve), és maguk a feltalálók is félre lettek söpörve. Jusson eszedbe, az olaj túl sok „fogaskereket” olajoz a bolygótokon, az olaj utáni kereslet és kínálat forgatja ezeket. Az egész kapzsi gépezet az olajtól függ, bármilyen végletekig elmennek, hogy továbbra is használatban maradjon. A kis hüllő agyuk nem tudja elképzelni az életet nélküle, hogy ez az állandó pénzfolyam ne érkezzen a bőröndjeikbe.

Visszakanyarodva a tudósokhoz, melyek a kis részecskét keresik, azt a hiányzó kapcsot, mellyel össze tudnák rakni a hipotézisüket. Ugye nélküle az egyenlet nem megoldható, így a fejüket vakarják. Annyi minden lett befektetve ebbe a „fizikai szent grál” keresésébe, de mindhiába. Ez egy jól összerakott füst és tükör projekt, mely oly sok okos fejet a rossz irányba fordít (hogy ott keresnek). Mi viszont már látjuk, hogy bizonyos fejek a másik irányba kezdenek keresgélni. A megvilágosodottak (felemelkedett mesterek) sok rejtett tudást palántálnak ezekbe az emberekbe, most pedig ez a tudás kezdi a hangját hallatni. Persze a „józan ész” (logika) hangja közben állandóan el akarja hallgattatni. A tudás viszont nem valami mozdulatlan, élettelen dolog. A tudás, amelyre utalunk az az, amely a Minden Ami Van-tól származik, már elérkezett néhány tudós elméjébe, valamint szívébe. Elkezd gyorsan nőni, hiszen a megfelelő talajba került, hamarosan pedig olyan pompássá virágzik, amitől eláll majd a lélegzetetek.

Először majd csak egy kisebb csoport fog róla suttogni, hiszen hihetetlen lesz. Kételkedni fognak és újra fogják tesztelni, de az eredmény mindig ugyanaz lesz. Nem marad más választásuk, csak hogy elhigyjék. A kemény munkájuk eredményét mindenki látni fogja, és a régi dogmákat örökre el kell ásni. Vele együtt a látszólag soha el nem tűnő pénzügyi hiányt is, melyből származó bevétel csupán néhány nagyon-nagyon mély zsebbe kötött ki. Viszont nem fogják önkéntesen engedni a bevételeiket, de képtelenek lesznek megállítani az intelligencia forradalmát. Mert ez nem állítható meg.

Ideje lesz kisöpörni a homokot a szemekből és félretolni a régi gondolkodást. Oly sikeresen tudtátok elültetni azt a tudást, melyet már régóta sugárzunk felétek, az eredmények pedig végre megjelennek. Nem csupán halk suttogásként a CERN képernyőin, hanem számos, függetlenül történő eseményként a bolygó több laborjában. Ne tévesszen meg, a sötét elmék ugyanúgy megpróbálnak majd hasznot húzni ezekből az új felfedezésekből, mint ezidáig. Azonban most nem lesz megengedve ezen dolgok jogvédése és egyéni tulajdonkénti felcímkézése. Ez az egész emberiség fejlődéséért van, és csupán így lehet felhasználni. Ha erővel próbálják elvenni, határozott módon meg fogja torolni, és szó szerint az arcuk előtt fel fog robbanni azoknak, akik mások kárára megpróbálnának hasznot húzni belőle.

Tudjuk, hogy ez így mesésnek hangzik – és hiába keresitek, a hírek főcímeiben nem találjátok –, de higgyétek el, az új hajnal eljött és vele együtt egy újfajta intelligens ember(i lény). Olyan fajta, aki képes bármit kockáztatni azért, amit értékesnek tart. Őket már nem lehet meggyőzni, hogy feladják ezt egy maréknyi aranyért. A történelem során először korruptság nélküli elmék fognak elérni (megtenni) fantasztikus felfedezéseket, és pont azért jöhet ez így létre, mert korrupciótól mentesek.

Nem véletlenül történik ez most.  Ugyanis csak most sikerült a tudatosság szintjét ennyire megemelni. Annyira, hogy rákapcsolódhassatok az örökké jelenlévő tudás központjaira, melyet a tudósaitok sötét anyagnak neveznek. Viszont azt fogják találni, hogy távolról sem sötét. Csak a legtisztább elme és a legtisztább szív tudja elérni. Bárki, aki nem üti meg ezt a mércét, ki lesz ebből zárva. Így nyugodtak lehettek, az ebből származó bármilyen fejlesztés csakis életet támogató lehet, soha nem lehet senki kárára, és a drága kis bolygótok kárára sem. Isten hozott a jövőben benneteket kedveseim, itt annyira ragyogóbb minden. Reméljük, már látjátok a függönyök mögül szűrődő fényt. Mi tudjuk, hogy már csak idő kérdése, hogy úgy döntsetek, itt az ideje elhúzni azokat, hogy a fény – szó szerint – elárasszon benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése