67. rész - az idővonalakról részletesebben

Az idő változik, és számos módon változtok ti is. A ti időérzéketek változik, és ennek megvan az oka. Az idővonalak összeértek és az emberiség először választhatja azt, hogy egy teljesen új idővonalra áll át, a régi korlátozástól mentesen. Sokatoknak ez már elkezdett látszódni (megjelenni), és ez persze többféle új kihívást is okoz. Nem egyszerű letérni arról a rideg idővonalról, amire születésetektől fogva voltatok ráállva. Számunkra nincs ilyen probléma, hiszen mi egy olyan világban élünk, ahol az idő fogalma nagyon folyékony (képlékeny), így nekünk inkább olyan tapasztalatunk van, hogy az idő- és tér-kontinuumban lebegünk. Nektek ez nagyon furcsa. Olyan, mint egy teljesen új autót hajtani, melynek az irányítórészei nagyban eltérnek a szokásostól, de ahogy egy új autóhoz, így az idő új felfogásához is igen gyorsan hozzá tudtok szokni.

Az első jel arra, hogy valami új van az, hogy máshogy kezded érzékelni az időt (máshogy, mint a többi ember). Számodra a nap hossza vagy a naptári nap úgy fog tűnni, hogy nincs szinkronban azzal, ahogy érzékeled, és ez még csak egyre hevesebb lesz, ahogy az idővonalak elkezdenek eltávolodni. Tehát az új idővonal és a régi egyszerre történik, így a kettő közt lévő törés olyan kicsi, hogy az emberek képesek egyszerre mindkettőben haladni (élni). Viszont eljön az idő, amikor szétválnak és az új vonalat csak azok lesznek képesek látni, akik úgy döntöttek, hogy ahhoz fognak kapcsolódni (azt választották – Tom). Ez most még furán hangozhat, de hamarosan meg fogjátok látni, hogy mennyire megváltozik az életetek amiatt, hogy ezt választottátok, és ez még jobban el fog benneteket választani azoktól, akik a régihez kapcsolódnak.

Kívül sok dolog ugyanolyannak fog tűnni, de a ti érzékelésetek radikálisan meg fog változni és még tisztábban fogjátok látni, hogy a régi idővonal mennyire hátráltatja az emberiséget. Jusson eszedbe, hogy ez azért van, hogy bebetonozza a kiszolgáltatottság érzését, valamint hogy mindenkit abba az eszmecsapdába tartson, hogy lineáris életet él, ahol a születés és a biztos halál bekorlátoz mindent. Amint elhagyjátok ezt a régi idővonalat, elkezditek majd látni, hogy mennyire korlátlanok is vagytok. Az idő már nem lesz számotokra akadály, csupán előny. Ez sok más meglátáshoz fog vezetni, de egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy látni fogjátok, hogy mennyire lecsökkentett képességeket tudtatok eddig használni.

Az idővonalak eltávolodása egy teljesen új valóságot fog hozni az életedben. Nem azt jelenti, hogy el fogsz tűnni a Föld felszínéről, egyáltalán nem. Viszont nagyon távolinak fogod érezni a többi ember valóságát (amiben ők élnek). Hadd fejtsük ki bővebben. Ugye most két párhuzamos világ van érvényben. Egyik tartalmazza mindazokat, akik még nem ébredtek fel. A másik pedig azokat, akik úgy döntöttek, hogy folytatni fogják a felemelkedési folyamatukat. A felszínen ez a két világ egynek tűnik, ahogy már mondtuk, ez azért van, mert a két összeszőtt világ (idővonal) nagyon kis mértékben tér el egymástól (jelen pillanatban). Így azt érzitek, hogy ugyanazon a talajon lépkedtek, mint a többi ember körülöttetek, de igazából nem így van. Olyan, mintha a régi világ még mindig előtted lebegne, mintha egy vékony kéreg lenne az új világra húzva. Ez azért van, mert titeket nem lehet egyből egy új világba szállítani, mint ahogy a vallási iratok is írtak az elragadtatásnál. Igazából a folyamat ugyanaz, csupán a valósága nem olyan drámai hatású, mint ahogy sok látnok megjósolta. Inkább egy fokozatos folyamat, de biztos lehetsz abban, hogy ha átléptél az újba, átléptél a választóvonalon, onnan már az lesz az otthonod. A régi világ még létezni fog, és képes leszel oda-vissza lépegetni (váltogatni) még egy ideig. Egészen addig, amíg a megnövekedett rezgésed túl kényelmetlenné nem teszi a folyamatot.

Tisztában vagyunk azzal, hogy közületek sok embernek ez az ide-oda váltás nagyon fontos lesz, hiszen még nagyon kapcsolódtok a régi világhoz. Vagy a közeli barátok és a családotok miatt, vagy pénzügyileg, illetve más kötelezettségek miatt. Ezek a kapcsolódások nem fognak és nem is bírnak hirtelen végetérni, így azt se várhatod el, hogy felszabadulj minden teher alól, amit még cipelsz. Arra viszont felkészülhetsz, hogy eljön a nap, amikor elszakadsz tőlük, és arra is ideje felkészülnöd, hogy mi veszi át a helyét, ha befejeződött az átmeneti periódus. Az időzítés fontos. Azzal tisztában vagyunk, hogy sok embernek a régi bilincsektől való megszabadulás nem tud azonnal eljönni, ezt a folyamatot fokozatosan kell megtenni, és nem lehet erőltetni (kierőszakolni).

Miből áll ez az elkülönülési folyamat? Hadd adjunk néhány példát. Ugye ez egy fokozatos folyamat. A régi világ és az összes vele kapcsolatos dolog mintegy valamilyen fajta álomnak kezd tűnni, mintha valamit lenyűgözve látnál a televízióban. A bolygótok állapota egy drámának fog tűnni, ami azért van, hogy lenyűgözze és hogy az alapvető ösztöneit munkába fogja (alkalmazza) az emberiségnek. Egy olyan hely, ahol sok ember szenved, ahol a béke és a jólét nagyon távolinak tűnik. Azt fogod érezni, hogy egyre jobban elkülönülsz ettől (leválsz róla), mintha már nem vonatkozna rád, mintha csak egy műsor lenne a tömegnek. Ez nem jelenti azt, hogy fagyossá válsz, hogy nem leszel képes együttérzést érezni a többiek felé, távol áll ettől. Ez azt jelenti, hogy végre átlátsz a valóságnak tűnő világon, és meglátod, hogy mi is az valójában. Csupán egy illúzió, egy való-világ dráma játék, melyet milliónyi ember játszik, nem tudva arról, hogy csupán játékosok ebben a végtelen hatalmi és kapzsi játékban, melyet azok szerveztek (rendeztek) meg, akik azáltal szórakoznak és érzik magukat többnek, hogy megtévesztik (manipulálják) a többieket.

Meg fogod érteni, hogy ez a dráma már évezredek óta zajlik, és most jött el az ideje annak, hogy kivond magad belőle. Más szavakkal, azoknak hagyod meg a színpadot, akik szeretnének továbbra is játszani ebben a játékban. Számodra az élet végre valósággá válik, hiszen innen kezdve Te vagy az, akik eldönti a kimenetelét, nem pedig a bábjátékosok, akik a színfalak mögött rejtőznek és onnan mozgatják a szálakat.

Ez sok embernek nagyon durván hangzik, sokan nem is tudják elképzelni, hogy mi lesz az emberiséggel akkor, ha elengedik abbéli hitüket, hogy a fényük által megmentik a világot. A fényed továbbra is ragyogni fog az emberiségre. Sőt, még erősebben fog, hiszen elkülönítetted magad a drámától és találtál egy magaslati pontot, ahonnan még messzebbre tudsz ragyogni. Továbbra is meg fogod azt a munkádat csinálni, amiért itt vagy. Azt, hogy a fény egyre jobban ragyogjon. Így azok számára, akik még a régi drámában raboskodnak, ez egyre szembeötlőbbé válik, és ha úgy döntenek, akkor segítségként használni tudják a fényed, hogy elhagyják a színpadot, hogy letépjék a manipulátorok zsinórjait, és végre kilépjenek a szabadba, ahol ti éltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése