60. rész - hallgass a szívedre, egység érzete

Maradjatok erre a csatornára hangoltak, mert rendszeres értesítést adunk a folyamatban lévő eseményekről. Sokat elmondtunk már erről, de jusson eszetekbe, hogy ez nem lineáris (egyenes vonalban történő) tapasztalat, így a dolgok nagyon illékonyak és változóak. Ezért ebben az átmeneti periódusban megéri kapcsolatban maradni ezzel a csatornával. Számos információs vonal (kútfő) van, így nem fontos, hogy mindenki ugyanabból „igyon”.  Függetlenül attól, hogy az átváltozási folyamat vége ugyanaz mindenkinek, az odavezető út mégis egyéni. Nem hasznos, ha vakon lépkedsz mások nyomaiban, hiszen mindenkinek a szívében lévő aprócska hangot kell követnie. Ez eltérő hangnemben szól, ezért néhány ember útja a másik ember szemében hátramenet lehet és ugyanez fordítva.

Ne higgy azoknak, akik azt mondják, meg tudják neked mutatni a helyes utat, a tisztánlátás (és ítélőképesség) használata nagyon fontos. Amint a középpontodhoz közelebb kerülsz, egyre könnyebb lesz, alapból a megfelelő helyen fogsz reményt és inspirációt találni, az ettől eltérő hangokat pedig el fogod kerülni. Ez nagyon fontos rész az átalakulásotokban, mert annyira jól belétek nevelték azt, hogy ne a saját forrásotokat kövessétek, hanem azok tekintélyére támaszkodjatok, akik fölétek helyezték magukat akár politikai, vagy spirituális szempontból. Ne feledd ez az út azokat is vonzza, akik szeretnék megerősíteni a pozíciójukat és a saját megvilágosodásuk keresésében prédaként használják őket. Gondolom, mindenki kapcsolatba került már ennek a rétegnek a képviselőivel, sokan estek már ezeknek a magukat spirituális vezetőknek nevezett emberek bűbája alá. Ez nem minden spirituális vezetőre vonatkozik, de jópáran csupán a saját egójukat akarják ezzel hizlalni. Nektek nincs szükségetek fentről-lefelé történő irányításra, ez vonatkozik a spirituális dolgokra is. Ti mindannyian istenek vagytok és minél előbb fedezitek fel ezt, annál jobb. Az „isten” szó nem utal semmiféle rangsorra, csupán arra a tényre, hogy mindannyian ugyanabból az örök élet és istenfő forrásból származtok. Ti elfeledtétek ezt és azt az előfeltételezést tettétek, hogy néhányan értékesebbek a többieknél, miközben senki sincs a másik felett vagy alatt. Oly sok probléma kerekedett már ebből a téves felfogásból és csak akkor menekültök meg ebből az igából, ha végre letisztázzátok ezt.

Eljött az idő, hogy levessétek ezeket a láncokat. Amikor ez megtörténik, nem csak magatokat fogjátok valódi fényben látni, hanem mindenkit, magatok körül is. Az igazi együttérzés jelenik meg ezzel, hiszen végre először nem fogtok különbséget látni egymás között. Ti csupán egy cseppje vagytok ugyanannak a gyönyörű óceánnak. Kérlek, jusson ez eszedbe, amikor eljön majd az idő és csak a felszínen úszkáló romokat látod majd.

Ez már csupán egy vékony rétege a régi „világnak”, nem lesz nehéz eltűntetni. A ti feladatotok az, hogy az emberiség mélységeibe merüljetek és a holnap fényével fecskendezzétek azt teli. Ennek elvégzéséhez a saját felszínetek alá kell merülnötök. Ez ugyanúgy megpróbál távol tartani (a mélységtől) benneteket, ne engedjétek, hogy becsapjon. Vegyetek egy mély levegőt és merüljetek alá, s örökre megváltoztok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése