59. rész - bíztatás

Mostantól egy újabb hang is szól hozzád, így az elkövetkező üzenetek kicsit eltérnek az előzőektől, de a vezérszál ugyanaz marad. Viszont, más energiát hordoznak, mert aki küldi őket, más energiával rendelkezik. A zajló folyamatokról szeretnénk szólni, amelyek gyönyörűek és amelyeket már évezredekkel ezelőtt bejelentettek. Már akkor, amikor az ember megvetette a lábát ezen az értékes bolygón.

Ő (Földanya) az egyik legértékesebb drágakő az égbolton és annak ellenére, hogy az emberek miatt jócskán lecsökkent a fénye, ezt a fényt nem lehet és nem szabad kioltani. Ez a bolygó egy vezérfény és vissza fogja nyerni ragyogó fényét, ahogy ti megtisztítjátok. Nagyon bátrak vagytok, ahogy sokszor mondtuk már. Azért vagytok itt, hogy elvégezzetek egy fontos munkát, de ha a félelem rámagasló hegye alatt a hősiességetek elveszik, akkor el fogjátok veszíteni az ehhez szükséges képességeteket. Mindig elfeleditek, de az erő és a bátorság a szívetekben van, erre kell összpontosítanotok. Ha nem így tesztek, akkor magával  ragad benneteket a félelem és a harag  áradata (az a félelem, ami elszabadul a bolygón).

Oly hosszú utat tettetek már meg és eljött az idő, hogy fény derüljön erre a szív mélyén lévő legmélyebb kamrára. Akkor is maradjatok hűek valódi lényetekhez, amikor körülöttetek már minden kifordul önmagából.  Ne feledjétek, az emberi lélek az, ami a legfényesebben ragyog, de ti mind elfelejtettetek a Fénybe nézni. Így rátok telepedett a sötétség, túl hosszú ideig voltatok az éjszakában és végül már el is felejtettétek, hogy az új hajnal van eljövőben. Közületek már elegen kezdtek el visszaemlékezni erre. Olyanok vagytok, mint a kakasok, akik az emberiség többi részét ébresztik. Ráébresztitek arra, hogy a sötétség már múlóban van, ideje az álomból felkelni és hozzászoktatni a szemet a horizonton megjelenő egyre ragyogóbb fényre.

A tiszta hivatásotokat az emberek szívének legtávolabbi régiói is meg kell, hogy hallják, tehát ne legyetek szégyenlősek, mert elnyomja a hangotokat a horkolásuk. Bátrak kell, hogy legyetek és hangosan kell, hogy szóljatok, különben túl sokan fogják továbbra is átaludni a jövőjüket. Fontos dolgot csináltok, de nem magányosat. Annyi jóindulatú lény van az oldalatokon, még ha a tapasztalatlan szem nem is tudja meglátni őket, de a szívetekben érezhetitek őket. Fogadjátok őket szívélyesen az otthonotokban, kis bátorításra van szükségük a részetekről. Amennyiben nem nyittok ajtót nekik, kint kell, hogy maradjanak a hidegben és így nem tudnak segíteni nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése