58. rész - az új építőkocka

Sokan nehezen hiszik el, hogy milyen változások következnek, így most erről beszélünk kicsit. Amint azt tudjátok is, a tudósaitok buzgón próbálják megfejteni a világegyetem működését, de még csak a felszínt sikerült karcolgatniuk. Most viszont a beáramló energiák és intelligencia segíteni fog ezeknek az intelligens embereknek. A köd fel fog emelkedni és érdekes közzétételek várnak rátok. Az egész világot megváltoztató hírek várnak rátok. Sokan el sem fogják először hinni ezeket a híreket, hiszen amit eddig készpénznek vettetek, azt most kidobhatjátok a roncstelepre. Az alapvető tudományok tankönyveit mind újra kell hamarosan írni. Számotokra ismeretlen még, de nekünk nem, mert mi már számtalan generációval ezelőtt beléptünk a multiverzum mélyebb tudásába.

Ahogy már írtuk, annyi mindent be kell hoznotok még és most olyan hatalmas lépés előtt álltok, amely még a legelőrehaladottabb (legfejlettebb) elméjűeket is el fogja ámítani. Igazából minél több tudásod van, annál nehezebb lesz ezt az újfajta tudást megemészteni, mert annyi mindennek ellentmond, amit ti kőbevésettnek hittetek. Először nagy kritika és kételkedés fogja övezni ezeket az új felfedezéseket, hiszen sokan fenn akarják tartani a régi paradigmákat. Főleg azok, akik magas Ion-széken ülnek. Nos, ők el sem akarják ezeket az új dolgokat fogadni, főleg nem olyanoktól, akik a ranglétrán tőlük alacsonyabban vannak. Ez az egyet nem értés viszont gyorsan véget ér, mert az eredmények magukért fognak beszélni.

A felfedezés, amiről beszélünk, végtelenül apró dologra vonatkozik, amelynek ettől függetlenül messzire nyúló következménye lesz, hiszen ez azt a mintát fogja jelenteni, ami az egész univerzum alapját képezi. A világegyetem építőkockáiról beszélünk, ami évek óta összezavarja a tudományos köröket. Most viszont ezek az aprócska, de tökéletes részecskék megjelennek a számítógépeik képernyőin és elkezdik megmutatni a titkaikat. Először csak halvány sejtések lesznek, de később az egész felgyorsul. Ahogy a titokra fény derül, minden meg fog változni.

A sötét anyagra vagy energiára utalunk, ami meg tudja oldani az energia és intelligencia gondjaitokat (hiányotokat). Ez az a nehezen megfogható háló, amelyről korszakokkal ezelőtt lecsatlakoztatok (lekapcsolódtatok), de most eljött az idő, hogy lassan, de biztosan visszacsatlakozzatok. Egy ragyogó/fényes jövő vár rátok, és ezt pont a tudósaitok fogják bejelenteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése