56. rész - minden a megfelelő időben halad

Ahogy az idő múlik, sokan elkezdték elveszíteni a reményüket az új holnapra és ez a köreitekben is látszik. Számos fénymunkás elkezdte csökkenteni a fényét, és még jobban csökkentené, ha valami nem fordítja őket meg. Ennek az oka, hogy nagyon nagy kitartás (stamina) szükséges, hogy ezen az úton tudjanak továbbra is haladni. Minél több információt kaptok, annál türelmetlenebbé váltok.

Ahhoz, hogy ezt kifejtsük, vissza kell kanyarodnunk egy régebbi témánkhoz, az idő fogalmához, legalábbis ahogy ti érzékelitek. Jól be lettetek programozva, hogy lineáris vonalon gondolkodjatok (A-tól B pontba való gondolkodás – Tom). Így még csak elképzelni sem tudjátok, hogy milyen változások lettek kieszközölve már most is a bolygótokon. Az avatatlan szemeknek – mint a tiétek is – minden csak hullik szét és a káoszba tart, így erős szívre van szükség, hogy ne adja fel a reményt. Ezzel szemben mi sokkal részletesebben rálátunk a helyzetre, és tisztán látjuk, hogy a dolgok a terv szerint haladnak és minden előre meghatározott cél (erre az időszakra) el lett érve. Más szóval, már jól haladtok a cél felé vezető úton, de a ti szemszögetekből ezt szinte lehetetlen látni. Nehéz feladatot végeztek, sokatok számára túlságosan is nehezet. Nagyon bátrak vagytok, szinte páratlanok ebben. Nem kell félni, nem marad el a jutalom érte, de addig még számos nehézség vár az úton. Nem azért mondjuk ezt, hogy megijesszünk benneteket, inkább azért, hogy továbbra is tartsatok ki az úton, mert mi látjuk, hogy mi áll előttetek. És minden okunk megvan arra, hogy azt gondoljuk, véghez tudjátok vinni azt, amiért ide jöttetek.

Térjünk vissza az idő fogalmához. Erről már beszéltünk, de még egyszer elismételjük, semmi sincs kőbe vésve, nincs külön meghatározott „végső dátum”. Ezt azért hangsúlyozzuk, mert sokan az összes reményüket egy bizonyos időpontra tették (11.11.11. – Tom), és most nagyon lehúzva érzik magukat az a tény miatt, hogy az élet többnyire ugyanúgy megy tovább, ahogy ez a dátum előtt is ment. Már figyelmeztettünk benneteket, hogy ne fektessetek ekkora jelentőséget egy bizonyos időpontra, mert ez csak hátráltatni fog a végső célotok elérésében, ami ugye mindezektől a régi paradigmáktól való megszabadulás.

A lineáris idő fogalmától – ami ugye (meg)születéssel kezdődik és fizikai halállal ér véget – egy olyanban tartotok, ami által a multiverzum teljes jogú tagjává váltok, ahol az idő minden olyan korlátozó tényezője, amit most tapasztaltok, megszűnik. Velünk egyenjogú időutazókká váltok, de úgy fogjátok ezt elérni, hogy közben a most belakott fizikai testetekben maradtok. Tehát csak úgy járhattok sikerrel, ha ráébredtek, hogy nem úgy fog ez megtörténni, hogy ezen a létsíkon elhalványodik a létezésetek és valamilyen módon „újjászülettek” egy másik létsíkra egy másik bolygón. Ti itt vagytok és a Földanyán tartózkodva kell ezt véghezvinnetek. A „normális életeteket” élve kell véghezvinnetek a felemelkedést. Még ha ez most scifinek is tűnik, ez az, amit meg kell tennetek.

Már most sem vagytok „normális” emberi lények, annyi minden megváltozott bennetek. Külsőre minden többé-kevésbé ugyanolyannak tűnik, de belül megemelkedett a tudatszintetek és vibrációs szintetek annyira, ami szinte csodával határos. Az egyetlen probléma, hogy ti nem akarjátok meglátni, hogy milyen messzire is jutottatok a felemelkedésben, és sokatokat ez tartja vissza. Viszont ez is jó okkal történik így, hiszen tudnotok kell két lábbal is állni a földön, különben nagyon nehezen tudnátok egyáltalán itt lenni (fizikailag). Ne feledjétek, hogy a fizikai és mentális testeteknek időre van szüksége, hogy hozzá tudjon igazodni az új rezgésekhez.

Már így is messzire jutottatok. Messzebbre, mint ahogy azt sokan gondolták volna. Legyetek türelmesek ebben az átalakulásban. Lehet, hogy már érzitek belül milyen erősek (hatalmasak) is vagytok, de tartsátok még vissza egy kis ideig. Az időzítés nagyon fontos ebben a folyamatban is, és ne kételkedjetek, amikor eljön az idő, mert mindenki a valódi fényében fog ragyogni. Addig is ne engedd, hogy kihunyjon a fény (ill. hogy elhalványuljon).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése