53. rész - 11.11.11. energiái

Az utolsó néhány nap nagyon intenzív volt, újfajta energiák csapódnak a bolygótokba. Sokan megérezték ezt és a testük furcsa módon kezd viselkedni. Ellentétben azzal, ahogy sokan gondolták, a dolgok nem fognak megállni 11.11.11. után, sőt! Az a nap valójában csak egy jelzőpont volt. Annak jelzése, hogy egy egészen új spektrumú energiára történik az átváltás. Ez elindult és nem csak a testeteken hagyja jelét, hanem az egész bolygón.

Az időjárás furcsa mintákat mutat. Ezek az energiák belső „viharokat” korbácsolnak fel. Ez alatt értjük a meleg- vagy hidegérzetet, fejfájást, homályos látást, illetve ehhez hasonló megnyilvánulásokat. Nem kell különösebben nagy felhajtást keríteni köré. Még akkor se, ha időszakonként igazán embert próbálóak. Mindig add meg a testnek azt, amire szüksége van. Akár pihenés vagy edzés, természetes élelmiszer, cukor, illetve bármilyen más szokatlan igény. Figyeld a jeleket, amelyeket a tested küld, hiszen nehéz neki átállnia erre az új frekvenciákra.

Lesznek pontok, amikor megcsengeti a vészjelzést. Ilyenkor még azt is hihetitek, hogy tényleg valami komoly bajotok van, de igazából ezek csak rövidke pillanatokra lesznek így. Akár néhány óra alatt eltűnhetnek, még akkor is, ha úgy érződnek, hogy több napra is le fognak venni benneteket a lábatokról. Sokan fognak csodálkozni, hogy milyen hevesek ezek, de azon is, hogy milyen gyorsan eltűnnek vagy megváltoznak. Érezhetitek akár úgy is, hogy komoly megfázás kerülget, közben meg a nap végére teljesen eltűnik.

Ezek a bejövő energiák különböző módon nyilvánulnak meg. Lesz köztük olyan is, ami messze nem kellemes. A környezetetekben pedig akár az elektromos hálózat és –rendszer üzemzavarában is megnyilvánulhat. Vedd észre, hogy mennyi minden árammal működik körülöttetek. Ezek mind érzékenyek az áramingadozásra.

A ti energiamezőtök is jelentősen megnőtt. Így még ez is kihat a környezetetekre. Lesznek csupán rövid időtartamú ingadozások és rendszerhibák, de készüljetek fel akár komolyabbakra is. Akár arra is, hogy a dolgok teljesen leállnak (működésükben). Körülöttetek minden a régi energiahálóban való működésre lett beállítva, és most az új, magasabb vibrációval még az úgy nevezett mozdulatlan tárgyak is nehezen tudnak átállni. Ez csak egy ideiglenes átmenet, mert új, sokkal „intelligensebb” megoldások fognak működésbe lépni, amelyek már úgy lesznek megtervezve, hogy simán tudjanak működni az új környezetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése