52. rész - az emberek elnyomói

Sokan már jól ismeritek azoknak az erőknek a természetét, amelyek a bolygótokon jótevőnek álcázzák magukat, de hadd adjunk magyarázatot azoknak, akik még a sötétben botorkálnak. Réges-régen, miután élet és tudás lett hintve ezen a bolygón a „Minden ami van”-tól, ártatlan látogatóknak álcázott megszállók landoltak. Gyorsan levetették az álcájukat és rövid időn belül mindenkinek nyilvánvalóvá vált a természetük. Látogatónak mondva magukat elvették minden entitásnak a szabadságát a Föld bolygón. Ezután a gonosz ügyködésük nyomott hagyott nem csak a bolygó felszínén, de még a levegőben is, amit lélegeztek.

Ezek a lényeg a partjaitoktól távol eső világból származnak és pusztán azért jöttek ide, mert a saját bolygójuk már nem élhető. Ez nagyon ismerősnek tűnhet nektek, hiszen ezen a bolygón is megismételik épp ezt. Viszont mivel nincs joguk a saját terükön kívül semmit elfoglalni és elpusztítani, így eljött az idő, hogy összecsomagoljanak (és távozzanak).

Ti a szívetektől révén nagyon békés faj vagytok, a jelenlegi helyzethez ez a sötét külső erő nagyban hozzájárult. Erre sokan megjegyezhetik, hogy maga az emberiség felelős az egész sötétségért (tudatlanságért), de ez nem így van. Ugyanezek az emberek úgy érvelnek, hogy a szabad akarat törvényénél fogva, ha az emberiség a sötétségbe/tudatlanságba akart süllyedni, akkor hagyni is kell, hogy onnan maga emelkedjen ki. Ebben még lehet is igazság, de a helyzet az, hogy az emberiséget egy másik faj vezette el a kétségbeesés sikátoraiba annak céljából, hogy learassák ennek a korrupciónak a gyümölcsét.

Ezért az egyetlen bölcs dolog most, hogy erővel eltávolítsuk ezeket a lényeket, hogy az emberiség végre megláthassa a hibákat (a téves utat). Még ha a legjobbat is akarnátok, sem tudtok helyesen cselekedni, mert belétek kódoltak/programoztak ezek a lények. Nincs más választásotok, mint hogy elfogadjátok a külső erők segítségét. Olyan külső erőkét, akik a „Minden ami van” soraiba tartoznak és biztosítják az eredeti terv visszaállítását, mely nem tartalmazott kapzsiságot és félelmet (még nyomokban sem). A jelenlétünk csakis azért szükséges, hogy levethessétek a láncaitokat és büszkén, szabad emberként lépjetek a jövőtökbe, olyan hosszú idő után először.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése