51. rész - a körülöttünk élő "idegenek"

Beszéljünk ma azoknak a dolgoknak a természetéről, amelyek körülvesznek titeket. Eddig ugye az érdekelt benneteket, ami közel van hozzátok fizikai és spirituális értelemben is. De nézzünk egy kicsit távolabbra. A világűr nem elhagyatott. Zajos élet nyüzsög kint és igen barátságos is.

Sokan, ha kiállnak az éjszakába és az eget kémlelik, akkor elhagyatottnak és magányosnak érezhetik magukat. Ilyenkor szeretnénk, ha látnátok, hogy milyen közel is vagyunk. Ne aggódjatok, nem maradunk láthatatlanok örökre. Ahogy eljön az idő, láthattok bennünket, de attól még itt vagyunk most is, ahogy beszélünk épp. Sokan találkoztatok már velünk, és olyan benyomást tett ez rátok, ami fontos lesz az eljövendő időkben. Tudjuk, hogy nem könnyű most ott állni a bolygótok felszínén. Kihasználunk minden alkalmat a „közeli találkozásokra”, ahogy ti neveznétek ezt. Soha ne feledjétek, hogy mi mindannyian szeretünk benneteket, ti nagyon is különlegesek vagytok.

Bizonyos szempontból a galaxisok csillagtanoncai vagytok, és amit elvégeztek munkát, az leírhatatlan. Tisztában vagyunk azzal, hogy a más lények jelenléte a bolygótokon igen kényes téma, hiszen annyian ragaszkodnak még ahhoz, hogy az emberiség az egyetlen fejlett lény a világon. (Nem csak a kis bolygótokon, hanem az egész világon!) A teremtés csúcsának tartják magukat, és amikor rájönnek, hogy nem azok, nos, az nagyban ellent fog mondani sok olyan dolognak, amire az életüket is tették volna eddig. Az életük teljes (anyag)szerkezetét szét fogja ez tépni. (Magyarul úgy mondanánk: összedől egy világ bennük. – Tom)

Sokan elveszítik a talajt majd maguk alatt, mert az önképük megrendül. Sokan ez okból akár öngyilkosságot is elkövethetnek vagy megbolondulnak. Nem tudnak vagy nem akarnak szembenézni a valósággal. Azzal a valósággal, ami vár rájuk, ezért vissza kell menniük a forráshoz, és újra kell kezdeniük.

Az „idegen élet” fogalma mindig is végigkísérte az emberiséget, és jó okkal. Mindenki hordozza magában, mélyen belül azt a tudást, hogy bizonyos „idegen életformához” kapcsolódik (tartozik), de ez a tudás más „idegen életforma” által el lett nyomva. Azok által, akik régen jöttek és magukhoz ragadták az irányítást. Az ő céljaik érdekében az volt a legjobb, ha ez a belső emlék örökre kitörlődik. Azok, akik az őseiktől kapott tudást próbálták magukénak vallani, mind ki lettek végezve. Így szépen lassan kiirtották ezt a tudást, illetve azokat, akik megpróbálták ezt fenntartani. Viszont nem jártak teljes sikerrel ebben, és most az ősi bölcsesség szikrái elkezdenek előszivárogni belőletek. Ne feledjetek el hálát adni azoknak, akik élve tartották ezt az apró lángot a legsötétebb időkben is.

Manapság ez a tudás elleni fegyver már nem ennyire erőszakos, de sokkal hatékonyabb. A nevetségessé tevés, a gúnyolás most a módszer. Erős szív és lélek kell, hogy ezért az ősi tudásért kiálljon valaki és beszéljen róla a gúnyolódóknak, és azoknak, akik elhatárolódnak ettől. Ne féljetek a gúnytól és a nevetségessé tevéstől, mert eljön az idő, amikor azok lesznek nevetségesek és szégyenteljesek pont, akik eddig rajtatok nevettek, gúnyolódtak. Hiszen akkora megmutatkozás lesz, hogy sokatok ezt nem tudja megemészteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése