48. rész - belső érzések

Nem elég, hogy nehezek a napok, de még a testedet is nehéz könnyednek érezni. Tudd, hogy minden rendben van és már most is túlszárnyaltad önmagad. Nem sokan vittek véghez ilyet kedveseim és nehogy azt higgyétek, hogy könnyen el lesz felejtve. Máris az emberiség évkönyveiben vannak feljegyezve, mint győztes pillanatok, amikor a sötétséget örökre elűzték és a Fény mindenkit átjár.

A felszínen sok minden még a régi megszokottnak tűnik, de belül mindenki és minden teljesen megváltozott (a felismerhetetlenségig). Mi látjuk ezt és örvendezünk, Ti pedig folyamatos szenvedést és kétségbeesést láttok. Nézzétek a konfliktus felszíne mögé, mélyen a lelketekbe, ahol meg fogjátok találni az összes választ. Semmi nem lesz már ugyanolyan, mint ezelőtt és annak ellenére, hogy a felszín nagyon lassan (tunyán) mozog, nincs más választása, minthogy utolérje a bensőtöket. Tartsatok ki, innen már nem lehet benneteket legyőzni, hacsak ti nem határoztok úgy. Azt akarjuk, hogy tudjatok róla, már megnyertétek a szabadságért vívott csatát, de a végeredmény még mindig a bolygót borító sötét lepel mögött van. Tudd, hogy ez csak füst és könnyedén el lesz fújva, ha eljön az ideje. Nem azért késik bármi is, hogy meghosszabbítsa a szenvedéseiteket kedveseim, hanem hogy minden kész és teljesen működőképes legyen, amikor a füst eltűnik.

A sötét lepel nem azért van még mindig a helyén, hogy ne láthassatok, hanem azokért, akik nincsenek tudatában ezeknek a monumentális változásoknak. Ők nem láthatják ezt és váratlanul érné őket az igazság. Annyira próbálkoznak a maguknak teremtett valósághoz ragaszkodni, így a világukban csak krízis van (most). A ti egyetlen krízisetek pedig csak a hit krízise lehet, ezért állandó kapcsolatban leszünk veletek, hogy felemeljük a hangulatotokat szó szerint és átvitt értelemben is.

Ez az az idő, amikor az akaratotok tesztelve lesz, de tudjatok róla, hogy már most győztesek vagytok, még annak ellenére is, hogy a testetek és elmétek mást próbál mondani (elhitetni veletek). Hatalmas erőfeszítésbe kerül továbbmenni miközben körülöttetek minden a régit és bukottat tükrözi. Jusson eszetekbe, hogy ez csupán illúzió. Nem azt fogjátok kapni, amit most láttok.

Az, amit belül éreztek, amikor a csendes magotokhoz (alapotokhoz) fordultok, az az, amit a jövő tartogat számotokra. Ne engedjétek el ezt az igazságot és sikeresen áthajóztok az eljövendő viharon. Mindig mellettetek vagyunk, de ez az erős benső magvatok az, ami fenn fog tartani benneteket. Ti a saját lelketek szuverén tulajdonosai vagytok és végre leráztátok a jövőtökről a régi irányítók utolsó porszemét is. Micsoda hatalmas műsor is volt ez! És most magatokra hagyunk benneteket, hogy elgondolkozzatok ezeken a szavakon, de nyugodtak lehettek, még visszajövünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése