45. rész - bejövő energiákról

Egy gyors áttekintést adunk azokról a bejövő energiákról, amelyek jelenleg csapódnak a bolygótokba, mert különleges kaliberűek. Sokan érezhetitek már ezek hatását, a fizikai test hevesen és negatív módon is reagálhat, de nyugodj meg, semmilyen módon nem ártalmas a szervezetetekre. Lehet, ti máshogy érezhetitek az átváltoztató energiák első hullámait, de a félelem ne tartson vissza. Ez normális, olyan mint egy “allergiás reakció”, hiszen a fizikai járművetek amelyben tartózkodtok eddig soha nem találkozott ilyen fajta vibrációval.

Nem fogunk hazudni és azt mondani, hogy ez hamar elmúlik, mert még számos ilyen hullám közelít a partotokhoz, köztük olyanokkal is, amelyek sokkal erősebbek az eddigiektől. Ez ne húzzon le, inkább csak vedd figyelmeztetésnek és biztos lehetsz benne, hogy a jóért történik (még ha a fizikai tested még jobban megszenved is velük). Számos módon meg lettetek erősítve és ezek az erőteljes hírnökök nagyon hatékony módon megváltoztatják a molekuláris szerkezeteteket, valami sokkal erősebbé.

Ezek a “fejlesztések” nagyon kellemetlenek lehetnek időnként, de az emberiség javáért vannak. Már ez a nap is ünneplésre ad okot és még számos ünnepnap jön az elkövetkező időszakban. Reméljük, ez egy kicsit leveszi a terhet, ha a testetekről nem is, de remélhetőleg a szellemetekről (spirit) igen. Még ha most nagyon nehéznek és letörtnek is érzitek magatokat, meghallhatjátok a lelketek énekét, mely hangosan és tisztán szól a bezúduló energiahullámok háttérzajában is. Ezek a hullámok egy új és erősebb embert harangoznak be és nem akarnak megfojtani titeket, még akkor sem, ha a testetek kétségbeesetten jelez. Összpontosítsatok a belülről jövő örömteli hangra és ezen hullámok meglovagolása egy kicsit könnyebb lesz. Ez oly sok értelemben az életetek legjobb vágtája less, kedveseim. Tisztelgünk előttetek és a legjobbakat kívánjuk az előttetek álló heves, de örömteli napokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése