44. rész - földrengések és következményei

Az aktivitás jelenleg számos síkon növekszik. Ezek közül van, ami már átcsorgott a ti valóságotokba is. Ne gondold, hogy bármi is rosszul történik, ha személyesen nem tapasztalsz semmi különlegeset. Biztos lehetsz abban, hogy közületek majd mindenki betekintést fog kapni a fátyol túloldalára is, de ne gondold, hogy az agyatok a "normális" módon fogja ezt regisztrálni, mert sokan még nagyon távol álltok attól, hogy meg tudjátok emészteni azt az információt, amit akkor kaptok, amikor a kerítés ennek az oldalán lesztek. Ez egy óvintézkedés csupán, nehogy túltöltődjetek miközben visszaemlékeztek mindarra, amit láttatok a partjainknál. De biztos lehetsz abban, hogy nincs messze az idő, amikor képes leszel majd mindenre visszaemlékezni.

Ez nem jelenti azt, hogy mindig a sötétben lesztek tartva…., pont az ellenkezője, hiszen már egyre többen tudtok igen pontosan visszaemlékezni arra, ami a "másik oldalról" szivárog át. A türelem itt az aranyszabály, hiszen nem erőltethetitek a dolgokat időnap előtt.

Most pedig valami egész másról. Ahogy már említettük, a dolgok kezdenek lendületet venni, és ezen dolgok nagyszerűsége lehet, sokatoknak még nem tűnt fel. A Föld rázkódik, és sok helyen kitör. Más szavakkal, az anyaföld elkezdte a show-t. Ez csodálatos, de sokaknak ijesztő is egyben, mert ezeket a természetes ciklusokat inkább katasztrófáknak tekintik. Ezek nem azok, ahogy már mondtuk is. Ő nem akar senkit sem bántani, de mivel az emberek a saját fejük után építkeztek és laknak, gyakran az Ő tisztulási folyamatában vannak (annak útját keresztezik - Tom). Ez a tisztulási folyamat nagyon fontos. Ő most ledobja magáról az utolsó port és mocskot.

Ez ne húzzon le benneteket, semmi olyanra nem utalunk, hogy világvége és armageddon, mint azt oly sok önmagát prófétának kiáltó előrejósolta már annyiszor. Azt meg főleg nem jelenti, hogy el fogja törölni az emberi faj utolsó maradékát is, hiszen meg vagytok hívva az Ő újraalapított szabadságába, ami már nincs messze.

Ahogy már mondtuk, bizonyos dolgok már megtörténtek. Sokat észre sem vett a tömeg, mert a szemük a híreken van, ahol az öltönyös férfiak és nők kétségbeesetten próbálják összetartani a pénzügyi és hatalmi világuk eltört mécsesét. Tisztán látják, hogy a hatalmuk szó szerint kifolyik a kezük közül, de nem látják, hogy mögöttük egy másik erő/hatalom erősödik épp meg, lassan de biztosan. Az erő amire utalunk, az az erő, ami bennetek növekszik, az úgynevezett "kis emberekben". Ti vagytok azok, akik hamarosan készen álltok, hogy felálljatok és visszavegyétek a jogosan megérdemelt szabadságotokat, amit ezek a hatalom játékosok - mert valójában azok, csupán játékosok ebben az illúzióban - oly sokáig visszatartottak tőletek, a csábos beszédükkel, valamint a félelem és megtévesztés túlzott használatával.

Ne csapjon be az, amit a tömeges média felvázol. Inkább figyelj jól és hamarosan meg fogod látni a Fényt, ami megjelenik a repedésekben (a régi világ széthullásának repedéseiben – Tom). Olyan ez, mint az első csepp/izzadás a gát túloldalán. Először semminek tűnik és könnyen szemet lehet hunyni felette, de hamarosan megjelenik az első szivárgás, és csak idő kérdése, mikor szakad át az egész gát.

Ez történik most a bolygótokon kedveseim és a kis szivárgás hamarosan nagyon nagy lendületet fog kapni a kinti energiáktól, melyek minden irányból csapódnak a bolygótokba. A vizek elkezdenek szabadon folyni és többet soha nem lehet őket majd szigorúan szabályozni, mert messze túl sokáig voltak bezárva. Ez az áradat nem fogja az emberiséget vízbefolytani,… ez igazából az emberiség áradata, mely végül beborítja az egész bolygót (a víz és áradat itt egy hasonlat - Tom). Ti részei vagytok ennek a Fényáradatnak, amely segít az emberiség vizeinek, hogy kiszabadítsák a kedves lelkeket és mi mindannyian várjuk a felszabadulást. Már a látóhatáron dereng, szóval ne adjátok fel és ne süllyedjetek a kétségbeesésbe még akkor se, ha már a remény is elsüllyedni látszik, mert a hajnal előtt van a legnagyobb sötétség. A Fény visszatér a bolygótokra és most ezúttal marad is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése