42. rész - a segítőkről (folytatás)


A mai az előző üzenetet folytatja, tehát rólunk szólunk. Mi tehát felettetek vagyunk az élő járműveinkkel. Akkora számban, hogy amikor majd láthatóvá válunk mindenki részére, akkor meg fogtok lepődni. Vannak olyan nagy méretű járművek is, ami most számotokra lehetetlennek tűnik. Hogyan is tudunk itt lenni úgy, hogy nem láttok minket? Ennek egyszerű oka van, mi egy szempillantás alatt tudunk az idővonalakon és a dimenziók közt is utazni. Ezek az idővonalak és dimenziók egy közegbe vannak összeszőve, ha mondhatjuk így. Most is, ha felnézel az égre, számtalan ilyen vonal van összeszőve, ti csak egyet láttok, de mi látjuk az összeset egyszerre. Így könnyen tudunk köztük utazni, és nem képez az sem problémát, hogy hogyan maradjunk láthatatlanok számotokra.

Számunkra lehetséges, hogy rejtve maradjunk (miközben a ti síkotokon tevékenykedünk), de ti nem tudtok előlünk elbújni. Ez rémisztő lehet sokatoknak, de ne féljetek, nem azért vagyunk itt, hogy irányítsunk benneteket, hanem hogy segítsünk felszabadulni. Nagyon nagy munkát végeztek kollektíven, és rengeteg fényenergiát tudtatok fogadni és szétteríteni a világotokban, a bolygótok már most is annyira fényesen ragyog, hogy szinte bevilágít minket is.

Maga a régi rendszer is azért hullik szét, beleértve a pénzügyit is, mert a szívetek és az elmétek egyre jobban felragyog. Ne féljetek ettől. A régi rendszer a fénytől szétesik, és igen sokatoknak ez az eddig ismert világ szétesését is jelenti, de ne féljetek ettől. A félelemben csak addig cselekednek, amíg nem engedik, hogy ez a fény felragyogjon bennük is, és szó szerint megvilágítsa az utat, amely kivezet ebből a kétségbeesésből. Neked a szívedben csak ragyogjon egyre fényesebben a fény, bármi is történik körülötted az emberekkel. Ez az egyetlen feladatod, ahogy már mondottuk. Ti vagytok a fáklyák, mely alapján a többiek navigálni tudnak. Mi pedig segítünk ellátni üzemanyaggal, hogy végig ragyogni tudjatok, még a legnagyobb csapások közepette is. Ez az üzemanyag jöhet szavak formájában, tiszta energia és vibráció alakjában, vagy akár személyes találkozás útján is.

Sokan már vissza tudnak emlékezni ezekre a találkozásokra egy-egy mélyalvás vagy meditáció után akár. Ne féljetek, ha megláttok minket, habár némely faj nem úgy néz ki, mint ti. Úgy lettetek programozva, hogy minden idegen fajtól féljetek, ezért mi mindent meg fogunk tenni, hogy könnyebb legyen ez az újrakapcsolódási folyamat. Tehát az első emlékek, foszlányok a memóriátokban talán olyanok lesznek, mint egy álom (amilyen álmotok akár normálisan is van), különösen a vizuális emlékek. De amikor eljön az idő, megmutatjuk magunkat úgymond az igazi színeinkben, és természetesen magatok is nagyon más fényben kezditek majd meglátni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése