35. rész - energiák hatása az elmére

Ma egy egész más témáról szólunk: a kintről érkező erőről, és nyugodj meg, itt semmi módon nem a „negatív” erőkre utalunk. A külső erőt ezoterikus módon értelmezzük, és szólunk ezen energiák természetéről. Arról ugye már szóltunk, hogyan hatnak ezek az energiák a testetekre, most arról szólunk, hogyan hatnak az elmétekre, valamint arra, hogy magatokat és a körülöttetek lévő világot érzékelitek. Ahogy már említettük, az emberiség olyan hosszú ideig varázslat alatt volt, és annyira hozzá szokott már a csukott szemmel való járáshoz, mint egy alvajáró. Most viszont eljött annak az ideje, hogy kinyissátok mind a szemeteket, mind a szíveteket, és mivel ezt nem egyszerű véghezvinni, így kívülről kaptok segítséget. Ez nem egy olyan fajta „agymosás”, amint átestetek, amikor a külső sötét irányítók megérkeztek, hanem egy olyan, ami eltűnteti a felgyülemlett piszkot, mely annyira befedte az elméteket és lelketeket (soul), hogy szinte képtelenek vagytok magatokról gondoskodni. Tehát ha „agymosásnak” akarjuk hívni, akkor valószínűleg egyet értesz velünk, hogy ez egy pozitív fajta, mely visszaállítja a hatalmatokat, nem pedig elveszi, mint amit már tapasztalhattatok.

A külső energia egyre intenzívebb lesz, és sokan elkezdik új fényben látni a dolgokat, új irányba haladni. Akik eddig csak keveseket láttak maguk mellett a fényben, azok meg fognak lepődni, hogy milyen tömeggé duzzad ez. Igen, a 99% végre elkezdi hallatni a hangját. Nem azért, hogy pusztítson, csupán azért, hogy visszavegye azt, ami valójában az övé, ami a szuverén joga. Előfordulhat még ebben a 99%-ban is, hogy egyese kimutatják a foguk fehérjét, és felbukkan a destruktív hajlamuk, de a valódi 99% mind kedve lélek, aki szeretetet áraszt a maga módján. Egy igazi társadalommá váltok, bármilyen hevesen is próbálják fentről elfojtani ezt, nem lehet megállítani.

Többet soha nem fogjátok lehajtani a fejeteket azok előtt, akik felettetek állónak tartják magukat. Lehet, hogy ezek a kis békés összejövetelek nem tűnnek most nagy dolognak, de ez csak a lavina első pár hógörgetege, a jéghegy csúcsa. Ne feledd, a bejövő energiák felgyorsítják a felébredést, és az ilyen kis hógolyó gyorsan mindent átölelő lavinává növi ki magát. Mindent megpróbálnak majd megtenni ellene. Erre jobb, ha felkészülsz még időben, mert nem fogják csak úgy odaadni a szabadságotokat.

Viszont most ti lesztek azok, akik utoljára nevettek, mert közületek mindenki annyira felébredt lesz (éber), hogy nem tudtok még egyszer a csábító/bódító szavaik hatása alá kerülni. Emlékezzetek, az igazság az oldalatokon áll, és a multiverzum minden ereje is úgy szintén, tehát ezúttal nem bukhattok el. A legjobb pajzzsal vagytok felvértezve, az önhatalommal és a bejövő energiák még áttörhetetlenebbé teszik a pajzsotokat. Csak egy cél lebegjen előtted, a félelem és a kapzsiság (mohóság) ne érinthessen meg többet, és így a győzelmetek biztosítva lesz örökre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése