33. rész - Elenin, sötét anyag, 99% mozgalom

A radikális változásokról szólunk, amit fel sem tudtok fogni, mennyire különböznek az eddigi bármilyen változástól. Sokan arra kíváncsiak, meddig fog ez tartani. Nos, ahogy már mondtuk is, a jelenleg időfogalmatokat el kell engedni, mert csak visszafog benneteket. Sok embernek ezek a változások elképzelése a saját élete során vagy esetleg a gyerekei élete során is túl sok, de ahogy említettük, ezt sokkal-sokkal rövidebb időtartam alatt kell véghezvinni, különben a fajotok nem tudja túlélni. Mégis mi más oldalról is látjuk ezt az egészet, és nem igazán aggódunk az időhiány miatt. Sőt, a világ összes ideje rendelkezésünkre áll, hogy megszabadítsunk benneteket az idővonal korlátaitól. Ti viszont kifuttok az időtökből. Nincs idő a huzavonára, a „kapuhoz” időben kell még odaérni. Abban viszont teljesen biztosak vagyunk, hogy közületek sokan – akik ezeket a sorokat olvassák – már rég elrendeztek mindent, és a beszállókártyájukon ülnek, izgatottan arra várva, hogy beszállhassanak.

Amint „újjászülettek” az egy csodálatos világot fog veletek megláttatni. Ti úgy lettetek idomítva, hogy sokkal kevesebbet várjatok el az élettől, mint amit adni tud, így amit mi alapvető dolognak vélünk, az titeket villámcsapásként fog érni.
Magyarul, nem lesz több könny a szomorúság, a hiány, a brutalitás és szegénység miatt. Mindezt magatok mögött fogjátok hagyni, ahogy beléptek az új világba. Most könnyedén vehetitek, hogy olyanról beszélünk, ami pusztán képzelgés, de ezt a valóságot rajtatok kívül mindenki tapasztalja, minden egyes nap. Túl sokáig éltetek a sötétek terhei alatt, ideje csatlakozni ehhez a világhoz.

Hadd szóljunk a felétek tartó égitestről, amit Eleninnek hívtok. Sok dolgot bejelentettek már ezzel kapcsolatban, de nem sok igazságot tartalmaznak ezek. Egy pillanatra se higgyétek el, hogy a végítélet eljövetelét jelenti, vagy a bolygótok megsemmisülését. Messze nem így van. Ez az „előhírnök” mást jelent be. Ne csapjon be a felszíne, mert ilyet még soha nem láttatok az égen. Ez a kis dolgocska (Elenin) egy olyan dolog, ami segít majd a tudósaitoknak abban, hogy meglássák, mi is igazából az általuk úgynevezett sötét anyag. A sötét anyag nem más, mint információ. De nem csak az, hanem egyfajta élő-információ, nem pedig rideg szám, amit a számítógépetekben tárolhattok. Nem, ez valami sokkal fejlettebb, és eljött az idő, hogy elkezdjetek kommunikálni ezzel a sötét anyaggal.

A magát 99%-nak nevező megmozdulásról szeretnénk szólni. Ugye megpróbálják őket nevetségessé és jelentéktelenné tenni, de ezek a jelek, és az arab-tavasz, mind azt mutatja, hogy ébredés van folyamatban, ahogy ezek a lelkek kezdik megtalálni a hangjukat. Jusson eszedbe, a felül irányítók – akiknek a kezükben van a hatalom – nagyon kevesen vannak, és ez a hatalom csak illúzió. Az illúzió pedig kezd egyre jobban összedőlni, ahogy egyre több emberi lény kezd keresztüllátni azon a tükrön, és füstön, amit ezek az elnyomók hoztak létre. Jusson eszedbe, az elnyomó számos formában és méretben jöhet, és nem is kell, hogy uniformist viseljen. Sőt, sokan közülük nagyon átlagosnak tűnnek.

Ahogy mondottuk, ez az eget keresztülszelő látogató (Elenin) a nagy változások előhírnöke. Igaz, hogy a tudósaitok érdeklődése felé már alábbhagyott, de pont ezért képes akadálytalanul a „radar” látószögén kívül eljuttatni a szállítmányát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése