30. rész - fejlődési sebesség

Ma arról az energiáról szólunk, ami ér benneteket, és hogy ez az intelligencia-áradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek, hanem sok mindent, amit magatok körül láttok is. Ahogy már említettük többször is, ezek az energiák a Napból jönnek, és a világegyetem más részeiről is. A céljuk, hogy felgyorsítsák ezt a bolygót, és az összes rajta lakó lényt azért, hogy a célirányt rövid idő alatt elérhessék. Kis változtatgatások itt-ott nem lesznek elegendőek, mert sugallat már eddig is ért bennetek ilyen irányba bőven, és mégse tudtatok lépni. Így a változás erőszakosabb lesz, és ez a változás már a partjaitokat mossa. Ez a revolúció már hosszabb ideje történik, de most újabb lendületet vesz, és az eljövendő gyorsulásától le fog esni az állatok.

Ti, mint faj, egy bizonyos sebességhez szoktatok, ahogy a dolgok változnak. Így volt ez az utolsó században is. Az elmétekben egy bizonyos, jól megfogalmazott sorozatokon keresztül történik a változás. Mondhatjuk, lineáris formája van a fejlődésnek, ahol minden lépcső logikusan követi az előzőt. Most eljött az idő, hogy elfelejtsétek ezt a lépcsőt, mert jól láthatóan rossz irányba másztok általa.

Ettől kezdve inkább képzeljétek el magatokat, mint egy hullámlovas, aki egy teljesen új szállítási módszerrel éri el az ismeretlen partokat, nagyon-nagyon rövid idő alatt. Azért adjuk ezt az információt, hogy teljesen el tudjátok dobni a régi fejlődéssel kapcsolatos fogalmaitokat. Felejtsétek el a régi paradigmákat, és nyissátok meg az elméteket, valamint a szíveteket egy teljesen új felfedezésére.

Ahogy már mondtuk, a bolygótok eléri a kozmikus „mosógépet”, vagyis a fotonövet, és nem csak a régi felfogás lesz eltörölve, hanem új információkkal is el lesztek látva. Tehát, nem csak a régi, lehúzó bőröndjeitek lesznek elmosva, hanem egy óriási mennyiségű információval lesztek ellátva, ami szó szerint egy új jövőbe való kvantumugrásra fog benneteket vezetni. Ez az információ lényeges, mert enélkül nem tudnátok túlélni. A szén alapú energiafelhasználásotok meg fog változni, hamarosan fel fogjátok fedezni a teljes teremtés hajtóerejének új módját, és egy olyan életmódra fogtok átállni, ami egyáltalán nem káros a környezetetekre. Önfenntartó módon fogtok élni, és amikor ez először bekövetkezik, az egy nagy ünnepnap lesz nemcsak nektek, de mindannyiunknak. Nem csak alulértékelten éltetek, hanem magatokra, és az egész teremtésre károsan. Az elmúlt periódus során nem véletlen, hogy diktátorok lettek megbuktatva, hogy a pénzügyi piac összedőlőben van, és hogy úgy tűnik, a bolygó felszíne darabokra törik. Mindez szoros kapcsolatban áll a rezgés emelkedésével.

Sokan tudtok erről, de rengeteg ember van, aki később fogja ezt felismerni, amikor a felébredés már sokkal erősebb és gyorsabb lesz. Hirtelen fogják meglátni a fényt, nem lesznek úgy előkészítve, mint ahogy ti vagytok. De jusson eszedbe, hogy ez az ő választásuk, mint ahogy neked is van választásod. Eddig is választgattad, hogy alszol tovább vagy felébredsz, és minden elismerés az utóbbit választóknak. Sokat fog ez segíteni az eljövő hónapokban, amikor minden a feje tetejére fog állni. Amiről azt hiszitek, hogy kőbe van vésve, az igen gyorsan megváltozhat.

A változás egyidőben több bolygón is meg fog történni. Az idő egy nagyon kis töredéke alatt. Nem is igazán lehet időben kifejezni, hiszen először fogjátok megtapasztalni az időnélküliséget. Le fogtok az időről csatlakozni, és akkor lesztek újracsatlakoztatva, ha a változások már el lettek rendezve. Ezt a le- és újra-visszakapcsolódást jól elő kell készíteni.

2 megjegyzés:

  1. Köszi szépen :) Amint a 96. részhez elérünk (várhatóan május közepe), utána egy nagyon nagy adag frissítés kerül fel, mert a 97-től kezdve párhuzamosan zajlott a legújabb bejegyzések fordítása (jelenleg a 127.-nél tart ez a vonal).

    VálaszTörlés