28. rész - eljövő új felfedezések

Ma a tudományos korokról szólunk, az eljövő új felfedezésekről, és hogy ezek mennyire meg fogják rengetni a tudományos köröket. Az eddig megszerzett tudást meg fogják kérdőjelezni. Beleértve az energia"elveszést"(diszperzió), a kvantummező felépítését, valamint a tér/idő kapcsolatát. Hamarosan kidobhatod a jelenlegi tankönyveidet. Mint láthatod, messze nem vagytok a fejlett civilizációk között, de innentől minden be fog gyorsulni, és egy fenntarthatóbb állapot felé fogtok haladni,… maga a faj is és a bolygó is. Jusson eszedbe, maga a bolygó mindig túl fog élni, de ti, mint faj a kipusztulás szélén álltok. Ezért újra kell tanulnod a dolgokat, és ez most be fog gyorsulni.

Egyik példa a nemrég bejelentett fénysebességtől gyorsabb részecske, amely nagy vitát kavart. Sokan kételkednek ebben a tudományos csoportban, azt mondják, nem volt pontos a mérés. Ez igaz, rá fogtok jönni, a mérés tényleg nem volt pontos, de arra is, hogy léteznek a fénytől gyorsabb részecskék is, amelyek sokkal gyorsabbak. Számotokra nagy korlát átlépni a fény sebességét, és úgy utazni. Számunkra az időben oda-vissza való utazás és a fénysebességnek az átlépése tény. A másik érdekes információ a sötét anyagra és energiára vonatkozik, mely áthatja a világegyetemeteket. Tudósaitoknak komoly fejtörést okoz, mert végre látják, hogy létezik, de a mérőeszközeikkel nem tudják megmérni. Mi majd segítünk ebben. Az eredmény pedig észveszejtő lesz (mindblowing :D), mert ez az energia, amire utalunk, fel fogja váltani a régi szén alapú energiafelhasználást mindörökre. Nem évtizedekről beszélünk, hanem pár hónap leforgásáról. Más szavakkal; nagyon rövid időn belül az energiafogyasztó, szennyező rendszerből áttértek a bolygót tiszteletben tartó létformára. Annyira rövid időn belül, hogy szinte hihetetlen. Csak figyeld az eljövő hónapokat,.. habár sok embertársad még mindig a régi pénzkeresési módszerhez ragaszkodik majd.

A következő téma az emberi genomra vonatkozik. Ugye már látjátok, hogy úgy lettetek DNS szinten kódolva, hogy "lejárjon" a szavatossági időtök. Mindez a DNS-be van kódolva. Már évek óta próbálják a tudósok megváltoztatni ezt, és most ezen a területen is meglepetésekben lesz részük. Rá fognak jönni, hogy létezik egy nagyon egyszerű mód arra, hogy újraszerkesszék mindazt az információt, ami a génekbe van kódolva, és ez sokkal többet fog majd adni, mint pusztán ami az örökölhető betegségek területére vonatkozik. Maga a gyógyítás is meg fog változni. Nem a felületi tüneteket fogja kezelni, hanem az alapvető okot. Amit már említettünk, olyan mechanizmusokkal lettetek ellátva, amelyek biztosítják a halálotokat. Bizonyos folyamatok, melyek egy idő után leállnak, s elkezdődik a testi funkcióitok szétesése. Rá fognak jönni, hogyan iktassák ezt ki, így az öreg kor lassú leépülése meg fog állni.

Az igazság az, hogy ehhez nem lesz szükség méregdrága gyógyszerekre, amelyeket olyan nagyon szeretnének kifejleszteni és piacra dobni. Ez a folyamat nagyon egyszerű, vibráció szükséges hozzá. Amikor azt mondjuk "vibráció", arra utalunk, hogy újra hangolni a testet, amely számos káros hullámnak van kitéve, hullámoknak, amelyek nem csak fényből (látvány), hanem hangból is erednek. Maguk a tudósok is látni fogják, hogyan fordul a rákos sejt vissza a normális állapotba igen rövid idő alatt, valamint más sejtek melyek látszólag a helyrehozhatatlanság állapotában vannak, hogyan tudnak újra normálisan működni és vitálisak lenni. Persze ezekről az információkról már most is hallhatnátok, ha nem tartanák vissza annyira őket.

Egy másik felfedezés az élelmiszerre vonatkozik. Arról, hogy hogyan tudjanak ellátni elég élelmiszerrel a termőföld jelenlegi kényes periódusában is. Egy olyan élelmiszerről beszélünk, ami helyileg is termeszthető, amely nagyon sok tápanyagot tartalmaz már nagyon kis mennyiségben is. Nevezhetjük egy új "szuperélelmiszernek" is. Nem csak tápláló lesz, de bármilyen klímán jól megterem, mindegy mennyire van hideg, szárazság, pára, vagy meleg. Más szavakkal, valami, ami mindannyiótokat képes táplálni pár éven belül. Ez a "termény" természetesen általunk lett elültetve,… egy olyan új életforma lesz, ami látszólag soha nem létezett a bolygótokon ezidáig. Számos módon hasonlítani fog azokra az egyszerű/parlagi/ártatlan füvekre, amelyeket már most is ismertek. Nem fog idegen eredetűnek látszani, mert ez a fajta "gabona" (grain-gabona,szemes termény) nagyon elterjedt volt a bolygótokon, mielőtt ez az idővonal elkezdődött volna. Visszahozzuk azt a főterményt, amely Lemuria idejében volt ismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése