25. rész - időn túli állapot

Ma szeretnénk elmondani, hogy milyen fontos dolog is van kibontakozóban. Először úgy fogjátok érezni, hogy teljes Földeteken egyidőben borít el mindent a sötétség.  Nem sokat tudunk erről elmondani; meg fognak szűnni az érzékeitek: hallás, látás, stb... Olyan lesz, mint amikor a medve téli álomba zuhan, mégis tudni fogjátok, hogy éltek.

Le fognak lassulni a testi funkcióitok, nem lesz szükségetek táplálékra. A jelenlegi idővonalatoktól (melyben fogva voltatok tartva eddig) el lesztek vágva, és egy másikba lesztek áthelyezve. Sok szempontból úgy fogjátok magatokat érezni, mintha az űrben lebegnétek, mint az embrió az anyaméhben születésre várva. Újra fogtok születni a múlt bilincsei nélkül. Meg lesztek szabadítva mind a külső, mind a belső sötét erőktől (a valahol belül mindig megbújó félelemre gondolunk). Mindegy, milyen formát is öltött, valahogy a markában tartott benneteket. Ez meg fog szűnni.

Hosszú ideig fogtok ebben a metamorfózisos (átváltozásbeli) állapotban tartózkodni, de nem fogjátok ezt időben érzékelni. Egy időn túli állapotban lesztek. Amikor eljön az ideje, hogy vissza tudjatok kapcsolódni az energetikai és információs hálóhoz, akkor finoman fel lesztek ébresztve a hibernációból.

Akkor végre kinyithatjátok a szemeiteket és láthatjátok a teljesen új világot, amely ragyogó lesz. Választhattok, hogy továbbra is a félelemmel teli világban akartok élni, vagy elengeditek azt és korlátok nélkül éltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése