24. rész - higgy és tudd!

Ma a napéjegyenlőségről beszélünk, ami azt a napot jelképezi, amikor a világ egyensúlyban van. Nem azt mondjuk, hogy ma van az a nap. Ez a nap egy nagyon jelentős beavatási nap mindannyiótoknak, és a felemelkedés következő kritikus szakaszába való belépés is egyben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan már belefáradtak abba, hogy újra és újra ilyen híreket kapnak, és szinte már fel is adták a reményt a közeli változásra. Ez érthető is, mivel látszólag végtelennek tűnő negatív híráradat ömlik rátok a médiából, de emlékezz, ez tiszta manipuláció, hogy feladd a reményt, és továbbra is rabszolga maradj. Más szóval, feladod a hatalmadat, átadod azoknak, akik már számtalan generáció óta visszatartanak benneteket. Nem azt mondjuk, hogy ez a világ nincs teli negatív történéssel, hanem azt, hogy szinte lehetetlenné vált számotokra rálátni arra, ami a VALÓDI hír. Ezek pedig olyan hírek, amit ha tudnátok, a szívetek repesne az örömtől. A Fény eljutott már a legsötétebb lyukakba is, mindenhol elkezdődött a sötétség felbomlása.

Annyi minden történik, és nektek olyan nehéz lesz, mint a legfagyosabb tél alatt, de emlékezzetek, hogyan történik a természetben: eljön a tavasz és minden újjáéled. Csak ragaszkodjatok a Fényhez, és ne engedjétek, hogy a sötét elnyeljen benneteket. Ez csak egy fátyol, ami eltakarja a ragyogó holnapot, de nektek ragaszkodni kell az igazsághoz, ami mélyen belül lakozik, még akkor is, amikor a felszínen káosz uralkodik. Arra idomítottak benneteket, hogy az érzékszerveitekkel kifelé figyeljetek, a felszíni zűrzavart lássátok. Az eljövő időszakban igen sok zűrzavar lesz, de megnyugodhattok, belül már a Fény uralkodik. Más szóval, ne engedjétek magatokat elmerülni a félelembe! Ha elengeded a lehúzó félelmet, a Fény fenn fog tartani. Valamint, ne úgy ítéljétek meg a dolgokat, ahogy eddig tettétek, mert pont a megítélésetek lett megfertőzve… az egész értékrendetek. A szívetekben érezni fogjátok, mi az igazi érték. Tudjátok, hogy a sötét időszaknak vége, és eljött a Fény ideje, s egy jó ideig az is marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése