19-20. rész - új energiaforrás, 3 napos sötétség

Ismét a nap felénk sugárzott részecskéiről ír; ezek közül sokat nem ismernek a tudósok, eddig soha nem találkoztak ilyennel. Ezek a részecskék mindennek megváltoztatják a szerkezetét, még a mozdulatlannak tűnő köveknek és ásványoknak is. Ezek a részecskék kihatnak a Föld kérgének mozgására is. Mint amikor egy elemet túltöltenek és szikra pattan ki, itt is, amikor elér egy bizonyos energiaszintet, a Föld kérge elmozdul, s ez az elektromágneses aktivitásában is látszik ilyenkor. A nap olyan aktivitást fog mutatni, ami kisüti az elektromos hálózatot a Földön. Ezt emlegetik sokan "3 napos sötétségnek". Mi nem szeretnénk belemenni, hány napig is tart, de az biztos, hogy nem tudjátok majd az elektromos berendezéseket használni. Azt mondhatnád, ez a világ vége, pedig meglátod, még ebből is előnyöd fog származni. Új energiaforrásod lesz, amit nem tudnak a sötét uralkodók elvenni tőletek, és nem lesztek többet kiszolgáltatva nekik, mint ahogy ki voltatok az elektromos hálózat használása közben.

A Föld körüli háló, amelytől el lettetek vágva, amikor a sötét elnyomók eljöttek régen... ez energia és információ is egyben! Újra hozzá lesztek kapcsolódva. A fosszilis üzemanyaggal működő szerkezetek és gyárak el fognak tűnni a felszínről. Úgy tűnhet, a szabad akaratotok megsértése ez, hogy ki lesztek téve a kötelező változásnak, de ismét kihangsúlyozzuk, a szabad akarat nem azt jelenti, hogy ezek után is kárt okozhattok magatoknak, vagy a teremtés más részének. Ugyanis ha továbbra is ebbe az irányba haladnátok, az a kipusztulásotokhoz vezetne, ezért ha erőszakosnak tűnő változással is, de irányt kell módosítani.

Megemlíti a Pólusváltást, de nem, mint egy teljes bolygó felszínét megsemmisítő pusztítást, hanem, mint a Föld régi energiahálóról való le és az újra való rákapcsolódását... Újrakapcsolódás.

A 3 napos sötétséget úgy említi, ahogy más források is felhozzák, de csak szimbolikus, mert nincs pontosan meghatározva, hogy hány nap. És ő nem arra érti, hogy nem lesz fény, hanem az elektromos hálózat leállására utal. Viszont ez sok embernél teljes világkép-összeomlással jár... Így megindulhat bennük is a változás. Többet nem lesz szükség az elektromos hálózatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése